Çözüldü deluxemenu sıkıntısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xefnu

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
12
merhaba. deluxemenude kendime menu yaptım discord vs gözükecek şekilde fakat komut olarak ne zaman menü yazsam 1752827583504.webpbu açılıyor.
ayrı bir komut olarak panel diye bir komut ekledim onu yazınca herhangi bir sorun yok istediğimmenü olan bumenü açılıyor1752827691094.webp
yardım edebilir misiniz?

Ekli dosyalar

• 1752827614014.webp
    1752827614014.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 45
Konsolda hata veriyormu?

herhangi bir hata yok fakat log dosyasını atabilirim isterseniz? ya da config vs
Öbür menülerin yml lerini kontrol edin onlarda open_command: yerinde menu varmı kontrol edin.

Öbür menülerin yml lerini kontrol edin onlarda open_command: yerinde menu varmı kontrol edin.
hiçbirinde menu yok sadece buna ekledim. menü ü ile yazınca açılıyor u ile yazınca açılmıyor fakat iki komutu da eklemiştim

Deluxemenu config.yml dosyasında kullanmadığınız menüler var ise veya başlangıçta gelen örnek menüler var ise kaldırın

hiçbirinde menu yok sadece buna ekledim. menü ü ile yazınca açılıyor u ile yazınca açılmıyor fakat iki komutu da eklemiştim
config.yml nizi ve menus klasörünüzü paylaşırmısınız

Menünün ismini değiştirip mesela menuuu yapın ardından scriptle /menü komutu ekleyebilirsiniz

Kod:
command /menü:
    trigger:
        cancel event
        make player execute command "dm open menuuu"

Buyrun Tekrardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl