Yasuoxdx
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 43
- Minecraft
- Azelora
Discord:
kyjons
kyjons

_thread
/papi ecloud download Player indirip tekrar dener misiniz. Ek olarak komutlar şöyle çalışmalıdır: - '[console] lp user %player_name% promote rankup'player expansion'un indirmeniz gerektiği yazıyor.
kyjons
Hatayı LP gönderiyor.Öncelikle hatayı hangi eklenti gönderiyor, DM mi LP mi?
LuckPerms için/papi ecloud download Playerindirip tekrar dener misiniz. Ek olarak komutlar şöyle çalışmalıdır:- '[console] lp user %player_name% promote rankup'
Ekli dosyayı görüntüle 244509
Burada LP'nin doğru çalışabilmesi içinplayer expansion'un indirmeniz gerektiği yazıyor.
- '[console] lp user %player_name% promote rankup'

_thread
O kodu ben örnek amaçlı vermiştim, rankup adında zaten bir işleyici yoktur. O halde şöyle bir test yapmanızı öneriyorum; oyuncunun seviyesini arttıracak komutu panel üzerinden test edin ve gözlemleyin.Hatayı LP gönderiyor.
Papi player zaten yüklü.
Ekli dosyayı görüntüle 244522
[LP] A track named rankup could not be found.Kod:- '[console] lp user %player_name% promote rankup'
/lp user parent add skylord (Oyuncu adı)
true yapın:# If LuckPerms should allow usernames with non alphanumeric characters.
#
# - Note that due to the design of the storage implementation, usernames must still be 16 characters
# or less.
allow-invalid-usernames: false
kyjons
O kodu ben örnek amaçlı vermiştim, rankup adında zaten bir işleyici yoktur. O halde şöyle bir test yapmanızı öneriyorum; oyuncunun seviyesini arttıracak komutu panel üzerinden test edin ve gözlemleyin.
Kod:/lp user parent add skylord (Oyuncu adı)
Eğer bu da işe yaramazsa luckperms config.yml dosyasında aşağıda verdiğim bölümü arayın vetrueyapın:
Kod:# If LuckPerms should allow usernames with non alphanumeric characters. # # - Note that due to the design of the storage implementation, usernames must still be 16 characters # or less. allow-invalid-usernames: false
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!