Tanıtım DeluxeCombat - Hepsi bir arada PvP eklentisi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FreadFries

Tasarımcı (Yankılı)
Yazar Şefi
MinePass
Elmaslar
221
Minecraft
Furkan0936

Discord:

freadfries

Minecraft Sürümleri
1.8 - 1.21
DİKKAT: Bu eklenti ücretli olup Spigot sayfasından eklentiyi satın almanız gereklidir.

Sunucularda çoğu zaman PvP etkileşimleri kaçınılmazdır, bu yüzden sunucu sahipleri genellikle oyuncuların PvP deneyimini daha ilgi çekici bir şekilde sunmayı hedefler. Çünkü kabul etmeliyiz ki PvP sistemi her sunucuda aynı olsaydı bir süre sonra sıkıcı gelmesi çok daha kolaylaşırdı, en azından çoğu oyuncu için. Bunu yapmak için de doğal olarak eklenti kullanmak için bir gereksinim ortaya çıkar. Fakat eğer sunucunuz fazla büyük değilse veya çalışırken zorlanıyorsa birkaç eklenti indirmek sunucuyu "bloat" eder, yani sunucuyu gerekli olmayan veya çakışan özelliklerle doldurarak yorar. Üstüne bu eklentiler hafif değil ve konfigürasyonlarında özellikleri kapatmanıza izin vermiyorsa bu eklentileri kullanmanız tavsiye edilmez. Fakat bu konuda tanıtacağım eklenti, özelliklerle dolu olmasının yanı sıra tamamen konfigüre edilebilir. İşte bu konuyu tam da bu yüzden açıyorum, sunucuların performans yüzü görmesi için.

Ben Furkan, ve forumun editörü olarak sizlere DeluxeCombat eklentisini sunuyorum. İhtiyacınız olan tek PvP eklentisi olabilir, bu yüzden konuya dikkat vermenizi istiyorum. Kılıcınızı keskinleştirin, ve kılıç ustalığına giden yolda gözlerinizi açın.

- Kurulum
İlk olarak eklentiyi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
üzerinden satın alın. Daha sonra eklentiyi indirin ve dosyayı sunucunuzun içinde yer alan "plugins" adlı klasörün içine yerleştirin. Daha sonra sunucunuzu yeniden başlatın. Eklentiniz bir sorun oluşmaz ise normal bir şekilde yüklenecektir.
- Özellikler
Eklentide bir sürü, abartmıyorum bir sürü özellik var; bu yüzden her şeyin üstünden basit bir şekilde geçmeye çalışacağım.
- Ödül koyma sistemi ile birinin başına ödül koyun.
- PvP açma / kapama ile deneyiminizi kontrol altında tutun.
- Combat log engelleme sistemi ile savaş esnasında oyuncuların çıkmasını engelleyin.
- 1.8 PvP mekanikleri ile eskileri özleyen oyuncuları özlemine kavuşturun.
- 56 eklenti desteği ile çakışmaları unutun.
Ve daha fazlasını bu konuda benimle görün.
1728160885725.webp
1728160902326.webp
1728160938965.webp
Bölge engelleme, sağlık göstergesi ve eşya yavaş modlarından görseller​
- Etiketleme
Savaş anında oyuncular etiketlenir. Etiketlenen oyuncular etiketin kalkma süresini actionbar üzerinden görebilir. Etiketlenme anında komut yürütebilir, kristal PvP veya ok gibi faktörlerin etiket oluşturmasını sağlayabilirsiniz. Dünya ve alanlara göre karalisteye alabilir, estetik olan çoğu alanı özelleştirebilirsiniz (örn: HEX kod desteği).
- Combat Log Önlemleri
Birisi "combat log" yöntemini kullanıyorsa çıkışta veya tekrar girişte komut yürütülebilir, envanteri silinebilir veya sandık halinde düşebilir, veya oyuncunun yerine bir NPC geçebilir. Bu olay duyuru olarak gönderilebilir.
- Eski PvP Mekanikleri
Burada spesifik bir sürü 1.8 özelliği var. Keskinlik katsayısını artırma, eski yenilenmeyi geri getirme, kalkanları devre dışı bırakma gibi. Bu özelliklerden bazıları belirli dünyalara kısıtlanabiliyor. Ayrıca meşhur olan vurma yavaş modunu sadece PvP üzerinde etkinleştirebiliyorsunuz.
- PvP Ayarları
PvP esnasında ayarlayabileceğiniz birkaç ayar bulunur. GM-1 esnasında savaşamama, savaşta uyuyamama / zırh değiştirememe gibi. Bunların üzerine netherit zırhın geri sepmesini kaldırma, vurma yavaş süresini değiştirme gibi seçenekler de bulunur.
- Eşya Kısıtlaması
Belirli eşyaları üç moda göre yasaklayabilir veya yavaş mod ekleyebilirsiniz: PvP esnasında, PvP dışında veya ikisinde de. Actionbar üzerinde zamanlayıcı bulunuyor olup bazı büyüler ve iksirler için de destek bulundurur.
- PvP Zamanları
Gerçek zamanla çalışabilen bu zamanlar, belirli zaman aralıklarında PvP eylemini etkinleştirir. Tüm zaman dilimleri için uyumlu olup bu zamanlara girildiği zaman bir duyuru yayınlanır.
- İksir Kullanımı
İksirlerin anında kullanılmasını, bazı iksirlerin yasaklanmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca belirli seviyeleri de yasaklayabilirsiniz.
- Konunun Sonu
Konunun sonuna geldik, fakat daha anlatacak bir sürü şey var. Bazı özellikleri geçmemin sebebi o özelliklerin PvPManager adlı eklentide bulunmasıdır, ki onun için bir konu açtım. O yüzden PvPManager eklentisindeki özellikler muhtemelen DeluxeCombat eklentisinde bulunuyor. Bayağı geniş bir eklenti olup kesinlikle tavsiye ederim. İyi günler ve iyi oyunlar dilerim.

Bir çoğu server bu plugini kullanıyor gerçekten işe yarayan ve eğlenceli bir plugin anlatımıda güzel eline sağlık.

Özellikle son zamanlarda neredeyse her sunucuda bulunması gereken bir eklenti detaylı ve güzel bir anlatım olmuş emeğinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl