Tanıtım DeluxeChat Eklenti Tanıtımı - EssentialsChat'ı tarih etmeye hazır mısın?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xDespee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.323

Rehberimizi değerlendirir misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

Oy: 0 0,0%
  • ⭐⭐

Oy: 0 0,0%
  • Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xDespee

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
371
Minecraft
xDespee

Discord:

despee.#0581

Hepinize selamlar! Bugün sizlere DeluxeChat eklentisini tanıtacağım. Sizleri daha oyalamadan asıl olaya geçelim.

ayraç-png-3.png

31fd748e4068411bf787540e8b572f230340255a.png

Bu eklenti neyin nesidir?

Bahsi geçen eklenti, EssentialsChat veya diğerleri ile aynı işlevi görmekte fakat tamamen aynı değildir. Sohbetin farklı yerlerinde üzerine farenin imlecini üzerine getirdiğimizde "tooltip messages" yani türkçe karşılığı "ipucu mesajları" olan bir kutucuk çıkıyor. Bu kutucuğa istediklerinizi yapabiliyorsunuz.
ayraç-png-3.png

Ne olduğunu öğrendik, bize komutları söyle! Diyorsanız hemen gelelim komutlara.

1) /dchat » Eklentinin tüm komutlarını görebilirsiniz.
2) /dchat reload » Eklenti üzerinde yaptığınız ayarlamaları hayata geçirmek için kullanabilirsiniz.
3) /dchat test <grubun adı> <mesajınız> » Oluşturduğunuz grubu atamadan önce sohbette deneyebilirsiniz.
4) /dchat list » Tüm grupları görüntüleyebilirsiniz.
ayraç-png-3.png

Peki nasıl ayarlayacağız? Çok kolay!

Hadi gelin beraber bir grubunkini beraber ayarlayalım.

/plugins/DeluxeChat/Config.yml dosyasına giriyoruz ve karşımıza bu kısım çıkıyor.

70362

Default: Grubun adı
Priority: Öncelik
Channel: Gereksiz
Prefix: Eğer groupmanager ve aynı işlevi gören eklentileri kullanıyorsanız %vault_group% yazmanız yeterli
Name_color: İsmin Rengi
Name: İsim yerinde ne yazsın?
suffix: Mesajdan önceki mesajla isim karışmaması önlemi için >> işareti
chat_color: Yazı rengi ne olsun?
Prefix_tooltip: Grubun üzerine gelince açılacak olan kutucukta yazacak yazılar
Name_tooltip: İsmin üzerine gelince açılacak olan kutucukta yazacak yazılar
Suffix_tooltip: >> üzerine gelince açılacak olan kutucukta yazacak yazılar
prefix_click_command: Gruba tıklayınca işleve girecek olan komut
suffix_click_command: >> tıklayınca işleve girecek olan komut
name_click_command: İsme tıklayınca işleve girecek olan komut

Tooltipi hala anlamadınız mı? Hemen göstereyim.

70363

Aynen bu şekilde!

Her şeyi ayarladım, otomatik mi oluyor?

Yaptıklarınız GroupManager veya aynı işlevi gören eklentilerde bulunan gruplarınıza otomatik olarak ayarlanmıyor. Sizin o gruba yetki vermeniz gerekiyor.

70364

Mesela böyle bir grup ayarladınız ve oyuncu grubuna atamak istiyorsunuz. Oyuncu grubuna "chatformat.<grubun adı>" yetkisini vermeniz gerekiyor.
ayraç-png-3.png

Ek özellikleri neler?

1) PAPİ yani PlaceHoldersAPI desteği
2) Bungeecord desteği
3) JSON desteği
4) Özel mesaj desteği
5) Tamamen özelleştirilebilir.
ayraç-png-3.png

İndirme Aşaması

Eklentiyi indirebilmek öncelikle eklentiyi satın almanız gerekmektedir.

70366

7.50USD = 45.61TL (25.05.2019 - 10:48 itibariyle)

Satın aldıysanız veya satın almak istiyorsanız aşağıdaki linke giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ayraç-png-3.png

Konumu ziyaret ettiğiniz, okuduğunuz için teşekkür ederim. Elmas vermeyi, rehberime yorum yapmayı ve anketimize katılmayı unutmayın.

b02f028e7220278a94e4b8ae260d1845c181670f.png

EssentialsChat ı tarih edecegini düşünmüyorum ama yinede güzel bir plugin olmuş tebrikler..

Son düzenleme:

Cidden forum içerisinde açılması gereken rehber konularından birisiydi. Benim şahsi görüşüm olarak DeluxeChat eklentisini bence artık herkes kullanması gerekiyor. Açıkcası EssentialsChat biraz eski günler içerisinde kaldığını düşünüyorum. Bu güzel rehber konuşun için teşekkür ederiz.

DeluxeChat eklentisi vardı, fakat kullanmasını bilmiyordum. Benim için çok yararlı bir konu oldu. Umarım başkaları için de öyle olmuştur. Kolay Gelsin!

Cidden forum içerisinde açılması gereken rehber konularından birisiydi. Benim şahsi görüşüm olarak DeluxeChat eklentisini bence artık herkes kullanması gerekiyor. Açıkcası EssentialsChat biraz eski günler içerisinde kaldığını düşünüyorum. Bu güzel rehber konuşun için teşekkür ederiz.

Teşekkür ederim. Aynı fikirdeyim.

DeluxeChat eklentisi vardı, fakat kullanmasını bilmiyordum. Benim için çok yararlı bir konu oldu. Umarım başkaları için de öyle olmuştur. Kolay Gelsin!

Hiç önemli değil. Yorumun için teşekkürler!

Bu eklentiyi kullanıyordum zaten bilmiyenler için iyi olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl