Çözüldü DeluxeChat 1.11.1 Çalışmıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cyrex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 681
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cyrex

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
7
Merhaba, ilk olarak DeluxeChat sürümü 1.11.1.
Plugin konsola v s. hata falan vermiyor.
Komutları çalışıyor, ama sohbete bir şey yazdığım zaman essentialschat kullanılıyor.​
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Son düzenleme:
Merhabalar, Plugin başka bir plugin ile çakışıyor olabilir. Ya da Güncel sürümünü indirmeyi deneyin.
1587983233732.png

Ben şu anda kendi sunucumu hazırlıyorum birçok eklentiyi hallettim. Chat için ise ChatManager kullanıyorum ve gayet iyi çalışıyor. Şu anlık gördüğüm tek hata @Oyuncuİsmi yazadığımızda oyunculara bildirim gitmiyor :) Öneririm sanan buyur linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sunucu sürümüm: 1.15

Benim deluxechat kullanmam lazım ve sürümüde 1.11.1 olması gerekiyor.​

Sorununa cevap verebileceğimden değil de sadece merakımdan soruyorum. Ne için o plugini kullanman gerekiyor?

Düzenleme: DeluxeChat ücretli bir eklentiymiş. Şimdi fark ettim :) Ben olsam ben de para verdikten sonra çalıştırmaya çalışırdım tabii :)

Son kez bir bilgilendirme yapıp buradan uzaklaşıyorum :) ChatManager'in Placeholders desteği var. Ben skiript verilerini chat kısmında gösteriyorum.

Sadece ondan değil, variable özelleştirmesi bulunuyor 1.11.1 sürümünün.​

Merhaba, eğer sunucunuz 1.8.8 ise DeluxeMenude 1.10.5 sürümünü tercih ediyorum. 1.8.8 sürümlerinde bu sürüm çalışıyor.

DeluxeMenus değil, DeluxeChat :D
Kusura bakmayın yanlış anlamışım :D Deluxe Chat'ı hiç kullanmadım o yüzden birşey diyemiyeceğim.
DeluxeChat'ın alt sürümlerini denediniz mi peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl