Çözüldü Deluxe Menüs Hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pro_44

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
26
Minecraft
pro_44
Facebook
yok
X
yok

Discord:

yok

ben bu şekilde bir menü oluşturdum ama oyunda /yardım yazınca /help yazın diyor beyaz bir yazıyla o hatayı bilirsiniz dosyayı ekler kısmına ekledim bir hata var mı incelerseniz sevinirim neden olmuyor?

Ekli dosyalar

ben bu şekilde bir menü oluşturdum ama oyunda /yardım yazınca /help yazın diyor beyaz bir yazıyla o hatayı bilirsiniz dosyayı ekler kısmına ekledim bir hata var mı incelerseniz sevinirim neden olmuyor?
Reis menüde bir hata görmedim, test etmek için test sunucumda açtım yine de bir sorunla karşılaşmadım, sorun sizinle kaynaklı olabilir mi? Ayrıca eğer deluxemenus üzerinden eklemenize rağmen komutu çalıştırmıyorsa MyCommand eklentisi ile bağdaşlayabilirsiniz.

Deluxemenu configine bilgi.yml'yi eklediniz mi?

Menü görünmüyor değil, menüdeki komut girilmiyor dedi arkadaş.
Görünüyor da demedi, görünmeden de komudu girince algilamaz, o halde ya dm configine eklemeyi unuttu, yada direkt dm calismiyor

Deluxemenu configine bilgi.yml'yi eklediniz mi?
sadece deluxe menüs config.yml ye ekledim gui_menus kısmına birşey eklememiz gerekiyor mu config kısmında başka bir menümde vardı yeni config açıp da deneyeyim birde

bu şekilde yeni bir dosya açtım böyle mi olacak ben config.yml ye eklemiştim

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (1411).webp
    Ekran Görüntüsü (1411).webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 123
Reis menüde bir hata görmedim, test etmek için test sunucumda açtım yine de bir sorunla karşılaşmadım, sorun sizinle kaynaklı olabilir mi? Ayrıca eğer deluxemenus üzerinden eklemenize rağmen komutu çalıştırmıyorsa MyCommand eklentisi ile bağdaşlayabilirsiniz.
sizde nasıl gözüküyor menü ekran resmi atabilir misiniz rica etsem :)

bu şekilde bir dosya açtım confige ellemedim dosyanın içine de kodları yazdım ama şu hatayı veriyor chatte unknow command type /help for command

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (1413).webp
    Ekran Görüntüsü (1413).webp
    6 KB · Görüntüleme: 119
bu şekilde bir dosya açtım confige ellemedim dosyanın içine de kodları yazdım ama şu hatayı veriyor chatte unknow command type /help for command
reis config kısmına da eklemen gerekiyor.

Normalde

Kod:
debug: HIGHEST
check_updates: true
gui_menus:
  bilgi:
    file: bilgi.yml

Bu şekilde oluyor, eğer başka bir menü yoksa bu kod kısmını config.yml dosyasına yapıştırmayı dene.

Normalde

Kod:
debug: HIGHEST
check_updates: true
gui_menus:
  bilgi:
    file: bilgi.yml

Bu şekilde oluyor, eğer başka bir menü yoksa bu kod kısmını config.yml dosyasına yapıştırmayı dene.
başka menü var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl