Reis menüde bir hata görmedim, test etmek için test sunucumda açtım yine de bir sorunla karşılaşmadım, sorun sizinle kaynaklı olabilir mi? Ayrıca eğer deluxemenus üzerinden eklemenize rağmen komutu çalıştırmıyorsa MyCommand eklentisi ile bağdaşlayabilirsiniz.ben bu şekilde bir menü oluşturdum ama oyunda /yardım yazınca /help yazın diyor beyaz bir yazıyla o hatayı bilirsiniz dosyayı ekler kısmına ekledim bir hata var mı incelerseniz sevinirim neden olmuyor?
takendisiyim
Menü görünmüyor değil, menüdeki komut girilmiyor dedi arkadaş.Deluxemenu configine bilgi.yml'yi eklediniz mi?
takendisiyim
Görünüyor da demedi, görünmeden de komudu girince algilamaz, o halde ya dm configine eklemeyi unuttu, yada direkt dm calismiyorMenü görünmüyor değil, menüdeki komut girilmiyor dedi arkadaş.
yok
sadece deluxe menüs config.yml ye ekledim gui_menus kısmına birşey eklememiz gerekiyor mu config kısmında başka bir menümde vardı yeni config açıp da deneyeyim birdeDeluxemenu configine bilgi.yml'yi eklediniz mi?
yok
sizde nasıl gözüküyor menü ekran resmi atabilir misiniz rica etsem :)Reis menüde bir hata görmedim, test etmek için test sunucumda açtım yine de bir sorunla karşılaşmadım, sorun sizinle kaynaklı olabilir mi? Ayrıca eğer deluxemenus üzerinden eklemenize rağmen komutu çalıştırmıyorsa MyCommand eklentisi ile bağdaşlayabilirsiniz.
reis gui_menus klasörün içine yollıcanbu şekilde yeni bir dosya açtım böyle mi olacak ben config.yml ye eklemiştim
reis config kısmına da eklemen gerekiyor.bu şekilde bir dosya açtım confige ellemedim dosyanın içine de kodları yazdım ama şu hatayı veriyor chatte unknow command type /help for command
Normaldebu şekilde bir dosya açtım confige ellemedim dosyanın içine de kodları yazdım ama şu hatayı veriyor chatte unknow command type /help for command
debug: HIGHEST
check_updates: true
gui_menus:
bilgi:
file: bilgi.yml
yok
başka menü varNormalde
Kod:debug: HIGHEST check_updates: true gui_menus: bilgi: file: bilgi.yml
Bu şekilde oluyor, eğer başka bir menü yoksa bu kod kısmını config.yml dosyasına yapıştırmayı dene.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!