Çözüldü Deluxe menüdeki bilgilerde material kısmı düzgün gelmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheVerdant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 228
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheVerdant

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5

Discord:

TheVerdant#3074

sunucumda deluxe menü kullanıyorum menüdeki blockların olduğu yeri heads veritabanından çekerek kullanıyordum lakin sunucuyla pl lerle ve sürümle oynarken deluxmenüdeki material kısmı dolu olmasına rağmen boş geliyor

Kod:
'1':
    display_name: '&7► &fAda Hakkında &7◄'
    material: basehead-eyJ0ZXh0dXJlcyI6eyJTS0lOIjp7InVybCI6Imh0dHA6Ly90ZXh0dXJlcy5taW5lY3JhZnQubmV0L3RleHR1cmUvOTFjNDEzYThkMjZkNDY1NDFmYmVhZTRkM2U4MzBiYzRmYjE3YWIwNDAzODZkMTJjYzQzMDE0ZGE4N2VkOGFhZiJ9fX0=
    slot: 19
    lore:
    - '&#f75dff↬ Adanız Hakkında Bilgi Almak için Tıklayın.'
    - ''
    left_click_commands:
    - '[close]'
    - '[player] ob info'
    right_click_commands:
    - '[close]'
    - '[player] ob info'

Ekran görüntüsü 2025-03-15 193457.webp

@rafaell9 yardımcı olma şansın varmıdır

@rafaell9 yardımcı olma şansın varmıdır
Forumda bulunan tüm yetkililer gönüllü kişilerdir ve boş zamanlarında forum ile ilgilenmektedir. Lütfen herhangi bir ekip üyesine etiket atarak rahatsız etmeyiniz. Ekipler zamanları oldukça forumlar ile ilgilenmektedir.

Eklediğiniz materialın başına ve sonuna " koyup deneyin.

Forumda bulunan tüm yetkililer gönüllü kişilerdir ve boş zamanlarında forum ile ilgilenmektedir. Lütfen herhangi bir ekip üyesine etiket atarak rahatsız etmeyiniz. Ekipler zamanları oldukça forumlar ile ilgilenmektedir.

Eklediğiniz materialın başına ve sonuna " koyup deneyin.
Kod:
 material: "basehead-eyJ0ZXh0dXJlcyI6eyJTS0lOIjp7InVybCI6Imh0dHA6Ly90ZXh0dXJlcy5taW5lY3JhZnQubmV0L3RleHR1cmUvNjEzZjc3MGIzMTI5OWM4ZTg0MDNjZWFkZGNjMTZhNzVkNjc1NDVmY2Y5NzEyMjk2YWNjNWRiOGIxZGMzY2VlOCJ9fX0="
dediğiniz gibi denedim lakin olmadı

uyarınız için teşekkür ederim

Kod:
 material: "basehead-eyJ0ZXh0dXJlcyI6eyJTS0lOIjp7InVybCI6Imh0dHA6Ly90ZXh0dXJlcy5taW5lY3JhZnQubmV0L3RleHR1cmUvNjEzZjc3MGIzMTI5OWM4ZTg0MDNjZWFkZGNjMTZhNzVkNjc1NDVmY2Y5NzEyMjk2YWNjNWRiOGIxZGMzY2VlOCJ9fX0="
dediğiniz gibi denedim lakin olmadı

uyarınız için teşekkür ederim
Yanlış dosyaya ekleme yaparak sizin kontrol ettiğiniz dosya ile farklı dosyaları düzenleme yapıyor olabilirsiniz. Tam bir log dosyası veya hata mesajı olması gerekir konsolda

böyle bir hata alıyormuşum ama benim yml nin adı menu hiç bir guide basehead verileri gelmiyor

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-03-15 203014.webp
    Ekran görüntüsü 2025-03-15 203014.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 75
böyle bir hata alıyormuşum ama benim yml nin adı menu hiç bir guide basehead verileri gelmiyor
market menüsünü config üstünden ekleme yapmamışsınız onunla ilgili bir hata. Tam bir log dosyasını mclogs isimli siteye yükleyip atınız.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
böyle yükledim ama bir hatada bulamadım bide siz bakın isterseniz
Bende göremedim. Dediğim gibi eklediğiniz config dosyası markettir ama siz ana menüye bakıyor olabilirsiniz oyun içinde.

Özel gui yi çıkartıp deneyin birde onunla ilgili midir?

Birde placeholderapi pluginini güncelleyin hata vermiş gibi duruyor.

ya benim sıkıntımı ben anlamaz oldum çünkü aynı hatayı herkes alıyor sanıyordum başka bir sunucuya oynamaya gittiğimizde aa bak adamın guilerinde iconları gözükmüyor bizimki gibi bozulmuş dedim lakin arkadaşımda gözüküyormuş meğerse bende gözükmüyormuş

NOT arkadaşlar önceden sunucu sürümü 1.18 di ben 1.21.4 uptate ettim ama kendi launcherim eskiydi halen bir bende gözükmesinin sebebi buymuş ilgili arkadaşlara teşekkür ederim bir başka konuda görüşmek üzere sağlıcakla kalın

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl