thewagno
Rütbe sistemi için hangi eklentiyi kullanıyorsunmerhaba deluxemenu ile rütbe menüsü yapacagım atladıgı rütbeler yeşil beton ile atlamadıkları kırmızı beton ile ayarlıyorum olmuyor
rankup başka eklenti de kullanabilirimRütbe sistemi için hangi eklentiyi kullanıyorsun
bir yerde hata yapıyor sunmerhaba deluxemenu ile rütbe menüsü yapacagım atladıgı rütbeler yeşil beton ile atlamadıkları kırmızı beton ile ayarlıyorum olmuyor
mashe1337
Detaylı yardım için menü sayfanı atarsan yardımcı olabilirimmerhaba deluxemenu ile rütbe menüsü yapacagım atladıgı rütbeler yeşil beton ile atlamadıkları kırmızı beton ile ayarlıyorum olmuyor
mesela oyuncu rütbesinde tüm rütbelerde menüde olcak oyuncu rütbesinde skylord gereksinim yetiyorsa basınca yeiş olcak diğer yetmeyenler kırmızıDetaylı yardım için menü sayfanı atarsan yardımcı olabilirim
emirhan_zmrt
dostum aslında bunu yapmak gerçekten çok kolay aslında priority ve permission da bitiyor requirements ile de rütbenin zorluklarına göre ayarlıyorsun discord üzerinden daha detaylı yardımcı olabilirimmerhaba deluxemenu ile rütbe menüsü yapacagım atladıgı rütbeler yeşil beton ile atlamadıkları kırmızı beton ile ayarlıyorum olmuyor
ulaşcamdostum aslında bunu yapmak gerçekten çok kolay aslında priority ve permission da bitiyor requirements ile de rütbenin zorluklarına göre ayarlıyorsun discord üzerinden daha detaylı yardımcı olabilirim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!