Bulundu deluxe menu rank alma menüsü lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eere43543

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
ee2
Örnek olarak oyuncu yetkisi yokken elmas veya altın yetkisini oyun içi parayla alması lazım
bunu atabilcek varmı ben yapamadım . yardım ediceklere şimdiden teşekkürler

Menüdeki icona tıklandığında oyuncuya perm mi vermek istiyorsunuz ? Ek olarak hangi perm pluginini kullanıyorsunuz luckperms, groupmanager vs

perm verip onun parasını almak istiyorum luckperms kullanıyorum
Menüdeki icona tıklandığında oyuncuya perm mi vermek istiyorsunuz ? Ek olarak hangi perm pluginini kullanıyorsunuz luckperms, groupmanager vs

Luckperms ile yapamazsın sanırım rankup plugin yükle basitçe yap sanki marketten alışveriş yapmış gibi parayı verdiğinde yetkiyi versin yani

Rankup plugini ile bunu yapabilirsin. Pluginin içinde kendine özel menü oluşturmanı sağlayan bir bölüm de var yani deluxemenu kullanmadan menüsü içinde bulunuyor.

Rankup plugini ile bunu yapabilirsin. Pluginin içinde kendine özel menü oluşturmanı sağlayan bir bölüm de var yani deluxemenu kullanmadan menüsü içinde bulunuyor.
Acaba skyblock için uygun mu?

Sadece para ile satın alma yapacak iseniz uygundur. Ekstra olarak ada leveli şartı koyacaksanız ekstra addon indirmeniz gerekiyor olabili
Addon ne peki çok bilgim yok o konuda bunu aternostan ucretsiz yapabilir miyim peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl