Çözüldü Deluxe Menu plugini yüklenmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzhansr40

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
13
Minecraft
oguzhansr40

Discord:

oguzhansr40

Merhabalar. Kafama göre bir paket hazırlıyorum. Deluxe Menu ile menü ekranları yapacağım. Ama plugin hiçbir şekilde yüklenmiyor. Plugins klasörüne hiçbir ek klasör gelmiyor. /pl yazınca plugin görünmüyor. Bir iki alt sürümüyle de denedim yine olmadı. Çalışması için ek bir plugin daha mı lazım acaba?

Sunucu çalışırken plugini, plugins klasörüne yükleyip sunucuyu yeniden başlatmamış olabilir misin ? Ya da indirdiğin plugin .jar uzantılı değil de acaba zip olarak kalmış olabilir mi ? Başka da aklıma bir şey gelmiyor açıkçası. Farklı bir yerden tekrar yüklemeyi de deneyebilirsin.

Plugin jarı klasörde olmasına rağmen bir hata yüzünden açılmamış olabilir mi logda deluxemenu'ye ait bir şey aradınız buldunuz mu

Sunucu çalışırken plugini, plugins klasörüne yükleyip sunucuyu yeniden başlatmamış olabilir misin ? Ya da indirdiğin plugin .jar uzantılı değil de acaba zip olarak kalmış olabilir mi ? Başka da aklıma bir şey gelmiyor açıkçası. Farklı bir yerden tekrar yüklemeyi de deneyebilirsin.
O kadar da düşüncesiz değilim ya. Konsolu komple kapatıp tekrar açtım. Ve tüm pluginlerin de jar olarak yüklenmesi gerektiğini de biliyorum. Bu söylediğin ihtimal sıfır.

Ek olarak o kadar da plugin yok şu anda. Essentials, EssentialsChat, EssentialsSpawn, LuckPerms, PlaceholderAPI, TAB, Vault bu pluginler var. Bunlardan biri de pluginle alakalı sorun çıkarmaz. Sunucuyu Paper olarak açtım bu da sorun çıkarmaz. Plugin çalışıyor ama hiçbir şekilde oyuna yansımıyor. Çalışmayan plugin olursa sunucu açıkken .jar dosyasını silmeye çalıştığımda silebiliriz. Ama bunu silemiyorum.

latest.logunuzu atar mısınız

latest.logunuzu atar mısınız
Ctrl+f yapıp deluxemenu arattığımda karşıma bu geldi. Bundan başka bir şey yok.
[13:19:02] [Server thread/ERROR]: Could not load 'plugins\DeluxeMenus-1.14.0-Release.jar' in folder 'plugins'
org.bukkit.plugin.InvalidPluginException: java.lang.UnsupportedClassVersionError: com/extendedclip/deluxemenus/DeluxeMenus has been compiled by a more recent version of the Java Runtime (class file version 55.0), this version of the Java Runtime only recognizes class file versions up to 52.0
at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.loadPlugin(JavaPluginLoader.java:157) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.loadPlugin(SimplePluginManager.java:414) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.loadPlugins(SimplePluginManager.java:322) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_16_R3.CraftServer.loadPlugins(CraftServer.java:393) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
at net.minecraft.server.v1_16_R3.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:269) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.w(MinecraftServer.java:1074) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.lambda$a$0(MinecraftServer.java:291) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_421]
Caused by: java.lang.UnsupportedClassVersionError: com/extendedclip/deluxemenus/DeluxeMenus has been compiled by a more recent version of the Java Runtime (class file version 55.0), this version of the Java Runtime only recognizes class file versions up to 52.0

Ek olarak bakmak isterseniz diye logu da atıyorum.

Ekli dosyalar

DeluxeMenus ve bir çok eklentinin verdiği hata logda dümdüz en yukarda yazıyor zaten, 1.16.5 sürümünü yanlış java sürümü ile çalıştırıyorsunuz Java 8 yerine Java 16 kullanmanız gerekiyor. Bu yüzden çalışmıyor

Buna ek şunu da diyim. Hem kendi bilgisayarımdaki konsolda. Hem de satın aldığım sunucu panelinde denedim sonuç aynı. (Web panel olarak kullanıyorum.)

DeluxeMenus ve bir çok eklentinin verdiği hata logda dümdüz en yukarda yazıyor zaten, 1.16.5 sürümünü yanlış java sürümü ile çalıştırıyorsunuz Java 8 yerine Java 16 kullanmanız gerekiyor.
Tamamdır. Java sürümünü 16 yapıp deniyorum. Yardımınız için teşekkürler.

DeluxeMenus ve bir çok eklentinin verdiği hata logda dümdüz en yukarda yazıyor zaten, 1.16.5 sürümünü yanlış java sürümü ile çalıştırıyorsunuz Java 8 yerine Java 16 kullanmanız gerekiyor. Bu yüzden çalışmıyor
Çözüldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl