Çözüldü Deluxe menu oyuncu istatislik yapma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzhansr40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.248
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzhansr40

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
13
Minecraft
oguzhansr40

Discord:

oguzhansr40

Öncelikle selamun aleyküm. Ben sunucumda oyuncu kendi istatisliğine baksın istiyorum. Yani menüde kafası olacak orada; ada seviyesi, parası, öldüğü ve öldürdüğü kişi sayısı, kredisi, rütbesi yazacağı bir şey istiyorum acaba nasıl yapabilirim?

Bunun için sadece DeluxeMenu yetmez, hali hazırda bir istatistik eklentisi olmalı ki placeholder veya komutla hazırladığın menüde gösterebilesin.

Öncelikle selamun aleyküm. Ben sunucumda oyuncu kendi istatisliğine baksın istiyorum. Yani menüde kafası olacak orada; ada seviyesi, parası, öldüğü ve öldürdüğü kişi sayısı, kredisi, rütbesi yazacağı bir şey istiyorum acaba nasıl yapabilirim?
1- deluxe menus
2-placeholder API
3- konsola papi ecloud download statistic
(Eğer sunucu sürümün 1.12 altı ise el ile indirip plugins/placeholderapi/extensions içine atıp papi reload atman lazım çalışmaz yoksa ve direkt konsoldan indirirsen sürümden dolayı çalışmaz)
4- oyuncu kendi kafasını görsün istiyorsan (material: 'head;<player name/ %player_name%>)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Mobilden bu kadar oluyor en detaylı böyle anlatabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl