Çözüldü Deluxe Menu Kit Menüsü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poftuq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 535
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Poftuq

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
18
Minecraft
Poftuq
Deluxemenu için 1.16.5 paperspigot sunucum için kit menüsü yapıcamda şu şekilde yapmak istiyorum

1738587614974.webp

Sol tıklayarak alınan sağ tıkladığındada bu şekilde içeriğini gösteren bir şey yapmak istiyorum
1738587657307.webp

Yapabilirsin Ama Uğraştırır Sana Önerim PlayerKits Plugin Kullanman Olucaktır Dediğin Özellikler Var Ve Menu Şeklindede Sana Sunuyor Ve İstediğin Şekilde Özelleştirebiliyorsun Bi Bak Derim Link
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İlla Deluxemenus ile yapmak istiyorsanda nasıl yapıldığını anlatabilirim mesaj atman yeterli :)

Yapabilirsin Ama Uğraştırır Sana Önerim PlayerKits Plugin Kullanman Olucaktır Dediğin Özellikler Var Ve Menu Şeklindede Sana Sunuyor Ve İstediğin Şekilde Özelleştirebiliyorsun Bi Bak Derim Link
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Teşekkür ederim indirdim bakıyorum şimdi birde sorum şu SuperiorSkyBlock2 kullanıyorumda ada leveli ile alma requirementsi nasıl eklicem pluginde ve nasıl display item olarak skinli kafa ekleyebilirim ne yazmam gerek item yerine

Son düzenleme:
item yerine bişey yazmanıza gerek yok oyun içi playerkits editor komutu ile kitin edit bölümüne girip oradan hangi kafayı eklemek istiyorsanız elinize alıp oraya sürüklemeniz yeterli

item yerine bişey yazmanıza gerek yok oyun içi playerkits editor komutu ile kitin edit bölümüne girip oradan hangi kafayı eklemek istiyorsanız elinize alıp oraya sürüklemeniz yeterli
teşekkürler

Bu arada inventory configinde bulunan premium ve normal kits olarak 2 kit seçeneği var bunları nasıl devre dışı bırakırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl