Bulundu Delikanlı SKYBLOCK - Delikanlı Ol, Delikanlıda Oyna! - Yetkili Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
Elmaslar
425
Discord İzni
Minecraft
THELEGEND

Discord:

>>TheLegend<<#6052

6sfKbh.png

siparis.gif

Dostlar merhaba, el emeği göz nurum DelikanlıNETWORK sunucum için, kaliteli bir ekibe ihtiyacım var. Sunucuyu zaten baştan sona kurdum bitirdim yani diğer ilginç sunucu sahipleri gibi gelin beraber kuralım demiyorum, gelin zaten kurulu olan bir sunucuyu yönetin diyorum.

Diğer garip sunucular gibi 100 tane ortak falan yok, sunucuyu yapan da benim tek yetkili olan da benim. Ancak ben olmadığım zaman oyunda bir kaç yetkilinin bulunması gerekir elbette. Dolayısıyla, sunucuda şu pozisyonlar açıktır:

Yönetici - Admin - Moderatör - Builder - Rehber - Asistan

Ben yetkiliyi çok dikkatli seçerim öncelikle bu bilinsin, kriterlerimin en başında karakter ve olgunluk gelir. Her gelen asistan rolünde başlar, yeteneğini ve bilgisini gösterdikçe terfi edilir yöneticiliğe kadar. Yani hiç kimse bir anda yönetici olamaz. En ama en önemlisi ise, yetkili olacak kişi önce sunucuda kayda değer bir vakit geçirmiş olmalı ki sunucuyu diğer oyunculara anlatabilecek kadar bilgi sahibi olsun.

Nasıl Başvuru Yaparım?
Eğer herhangi birisi oyuna gelip "alım var mı" vesaire der ise o arkadaş elenir lütfen yapmayın.
Diğer enteresan sunucu sahipleri gibi belirli bir başvuru formu sunmuyorum size, başvuru formunu nasıl hazırladığınız da çok önemli bir kriter olduğundan dolayı siz hazırlamalısınız ve siz takdim etmelisiniz. Bana forumdan veya Discord adresimden, Discord sunucumuzdan ulaşabilirsiniz.

Discord: >>TheLegend<<#6052

Her seçilen yetkili aynı şekilde Discord sunucumuzda da yetkili olacak. İyi forumlar!​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl