Çözüldü dekoraktif kafalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KullaniciAdiDegisti26

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
39
Minecraft
iKaanFG

Discord:

Kaan#9083

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Id yerini deluxemenu ve chestcommands da yaptım skull gelmedi aynısı craftrise daki discord skullunun aynısı bu bunun ismi Discord gözüküyo /skull Discord yazıyom farklı skull geliyo

chestcommandsda veya deluxemenusde nasıl yaptın örnek atarmısın bende sunucumda kafaları kullanmak istiyorumda discordlu olan örneği verebilirmisiniz?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

burdaki şeyi deluxemenusdeki basehead bölümüne şöylemi yazmalıyım ? 51a91869-f2db-4174-98aa- ?

Skulların adıları doguru degil discord yazdıgında pre bir discord adında hesap varsa onun kafası gelir

bir kafa bulma sitesi vardı orada kodu vardı google de araştırırsan bulursun

chestcommandsda veya deluxemenusde nasıl yaptın örnek atarmısın bende sunucumda kafaları kullanmak istiyorumda discordlu olan örneği verebilirmisiniz?

burdaki şeyi deluxemenusdeki basehead bölümüne şöylemi yazmalıyım ? 51a91869-f2db-4174-98aa- ?
bende bunu bulmak icin actım konuyu discord örnegiyle

Skulların adıları doguru degil discord yazdıgında pre bir discord adında hesap varsa onun kafası gelir

bir kafa bulma sitesi vardı orada kodu vardı google de araştırırsan bulursun
malesef bulamadım

Bu Other bölümündeki value bölümünü kopyala yandaki copy butonu çalışmıyor sonra deluxemenusde material bölümüne basehead yaz yanına - koy valuede kopyaladığın şeyi yapıştır
dda.PNG

o sitede 1.8 bilmem ne yazıyor /give @p felan yazıyor o valuenin üstünde o giveli olanı seç kopyaala kopyalamazsa kendin yaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl