DeHost Memnuniyetsizliği ve host arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

helaktr

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Helaktr

Discord:

Helaktr

Dehostdan bir sunucu projem için 12 cpulu 16 gblı ryzen bir makine aldım sonra 10 kişide ram yetmedi (lobi çakma lobi falanda açık onlara toplam 6gb ayırdım) sonra 22gblik pakete geçtim 16 gb çıkardım aktif kullanacağı rami ve güzel bi şekilde 20-30 kişide tps sorunu yaşanmadı lakin 3 4 gündür 15-20 kişide tps 12 10 a kadar düşüyor bu yüzden host değiştirmeyi planlıyorum tavsiyelere açığım

HOSTİNG FİRMALARI YAZMASIN KULLANAN KULLANICILAR YAZSIN YETERLİ REKLAMLARA KARNIMIZ TOK

Merhabalar yardımcı olabiliriz

Hostifox önerimdir.

@Treas harici önermem heryer düşüyor

BirSunucum 'dan şaşmamanızı öneririm.

Dehostdan bir sunucu projem için 12 cpulu 16 gblı ryzen bir makine aldım sonra 10 kişide ram yetmedi (lobi çakma lobi falanda açık onlara toplam 6gb ayırdım) sonra 22gblik pakete geçtim 16 gb çıkardım aktif kullanacağı rami ve güzel bi şekilde 20-30 kişide tps sorunu yaşanmadı lakin 3 4 gündür 15-20 kişide tps 12 10 a kadar düşüyor bu yüzden host değiştirmeyi planlıyorum tavsiyelere açığım

HOSTİNG FİRMALARI YAZMASIN KULLANAN KULLANICILAR YAZSIN YETERLİ REKLAMLARA KARNIMIZ TOK
Treas veya BirSunucum

@Treas Efsanesi deriz susarız piyasanın yüzdelik dilimine göre yapılabilecek güzel bir seçenek sunuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl