Değiştirmek İstediğiniz Şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ynsgngrd

well, it's done
Elmaslar
554
Minecraft
YunusCanGungordu

Discord:

yunus can#0004

1612110755307.png
Ülkede, çevremizde ve hayatımızda elbette değiştirmek isteyeceğimiz birtakım şeyler vardır. Bazı şeyleri değiştirme hakkında sahip olsaydınız değiştireceğiniz şeyler neler olurdu?

Eğitim alanında yenilikler ve değişikler benim önceliğim olurdu. Aydın beyinlerin ihtiyaç duyduğu ilgi ve imkanı sağlamak buna dahil. Özellikle ülkemizde şartların ve eğitim ulaşamadığı yerler var ve buna verebileceğimiz en büyük örnek köy okullarıdır. Eğitimin ülkenin her bir toprağına ulaşması her zaman önceliktir bana göre.

Fikirlerinizi merak ediyorum, zaman ayırdığınız için teşekkürler.

1 2 hafta önce yazılımcı bitane arkadaş benim için bir tıklama botu yapmıştı. O bot sayesinde 80TL çektim, daha sonrasında biriksin diye biraz beklettim baktım 100 200 oldu tam parayı çekecekken hesap banlandı. Zamanı geriye aldım 10 15 dakika önceden çekmeyi dilerdim :D

1 2 hafta önce yazılımcı bitane arkadaş benim için bir tıklama botu yapmıştı. O bot sayesinde 80TL çektim, daha sonrasında biriksin diye biraz beklettim baktım 100 200 oldu tam parayı çekecekken hesap banlandı. Zamanı geriye aldım 10 15 dakika önceden çekmeyi dilerdim :D
Tam olarak beklediğim bir mesaj olmadı, ilginçmiş :D

Kendimi değiştirip rahat etmek isterdim açıkcası :D

Ülkemi değiştirmek isterdim. Net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl