Çözüldü Değişkenlerin içindeki bazı yerleri kod ile değiştirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TechCraft

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
Minecraft
Boyeez_

Discord:

Boyeez|#8723

Arkadaşlar 2 variables var diyelim birini diğerini aktarmak için
add {deneme::%player%} to {denemeall::*} bu şekilde birşey yaptım ama {deneme::%player%} değişkeninin içinde örnek olarak * varsa onu ? yaptıktan sonra {denemeall::*} kısmına aktarmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yada mümkünmü

Tam olarak anlamadım ama istediğiniz şey bu olabilir mi?

Kod:
command /test:
 trigger:
  if {deneme::%player%} is set: # Eğer {deneme::%player%} değişkene daha önce değer atandıysa
   add {deneme::%player%} to {denemeall::*} # {deneme::%player%} değişkeni {denemeall::*} ekle

Sorununuz hayla devam ediyorsa lütfen bize bildiriniz.

Hayır ben bundan bahsetmiyorum siz bir değişkeni diğer değişkene eklemişsiniz ben bir değişken var diyelim onun karşılığı lorem insan sit & amet olsun ben bu değişkeni farklı bir değişkene aktarmak istiyorum ama içindeki & kısmını * yapsın diğer yerler aynı kalsın gibi

Hayır ben bundan bahsetmiyorum siz bir değişkeni diğer değişkene eklemişsiniz ben bir değişken var diyelim onun karşılığı lorem insan sit & amet olsun ben bu değişkeni farklı bir değişkene aktarmak istiyorum ama içindeki & kısmını * yapsın diğer yerler aynı kalsın gibi
{deneme::%player%} değerindeki "&" ları "*" a çevirip {denemeall::*}'a atar.
Kod:
    set {_x} to {deneme::%player%}
    replace all "&" with "*" in {_x}
    add {_x} to {denemeall::*}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl