Skript Paylaşımı Değişken Sıralama | İstediğiniz değişkeni menüde sıralayın! (Top listesi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel çalışmaya benziyor başarılar

Kayıt Edelim LAZIM Olur :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Eline Sağlık Güzel Duruyor

Bu skript istediğiniz bir değişkeni; örnek olarak {kredi::%player%} değişkenini menüde sıralama yapmaya yarar. Menünün genişliği gereği 1'den 53. sayıya kadar sıralama yapabilirsiniz. ("if {_result} is x:" kısmındaki "x" karakteri yerine 53'e kadar istediğiniz pozitif slot miktarını yazabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 42735
Kullanım & Gerekenler
Skripti yükledikten sonra bir kaç şeyi değişmeniz gerek; değişkenler. Skriptte "loop {oldurme::*}" kodunu bulun, buradaki gibi istediğiniz değişkeni yazabilirsiniz. Menüyü açmak için /sıralama komutunu girin, "Yenile" ögesine tıklayarak menüyü yenileyebilir, "Senin öldürmen" ögesine bakarak da kendi öldürmenizi -yani değişkeninizi- görebilirsiniz. Bu skripti kullanmak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
gerekmektedir, menüler TuSKe ile yapılmıştır.

Kod:
command /sıralama:
    trigger:
        loop {oldurme::*}: # Buradaki {oldurme::*} değişkenini isteğinize göre değişin
            add 1 to {_size}
            if {_low.to.high.list::%loop-value%} is not set:
                set {_low.to.high.list::%loop-value%} to loop-index
            else:
                set {_n} to 0
                loop {_size} times:
                    set {_n} to {_n}+1
                    {_low.to.high.list::%loop-value-1%.%{_n}%} is not set
                    set {_low.to.high.list::%loop-value-1%.%{_n}%} to loop-index
                    stop loop
        wait 1 tick
        set {_n} to size of {_low.to.high.list::*}
        loop {_low.to.high.list::*}:
            set {_high.to.low.list::%{_n}%} to loop-value
            set {_n} to {_n}-1
        wait 1 tick
        open virtual chest with size 4 named "En çok öldürenler" to player # Burada menüyü düzenleyin
        make gui slot 32 of player with fire charge named "&aYenile" with lore "&7Sayfayı yenilemek için tıklayın" to close then run player command "sıralama"
        make gui slot 30 of player with book named "&aSenin öldürmen" with lore "&7Öldürmen: &f%{oldurme::%player%}%" to nothing
        loop {_high.to.low.list::*}:
            add 1 to {_result}

#       Burayı kafanıza göre düzenleyin, ayrıca üstteki değişkenle alttakinin aynı olduğuna emin olun!
            make gui slot ({_result}-1) of player with skull of ("%loop-value%" parsed as offline player) named "&a&l%{_result}%. &e%loop-value% &7(%{oldurme::%loop-value%}%)" to nothing
            if {_result} is 26: # İşte burası kaç kişinin sıralanacağı, varsayılan 8 yani 1 satır
                stop
Sıralama algoritması bana ait değildir ve artık eskimiştir.
Eline emeğine sağlık 3 gündür aradığım bir şeydi. teşekkürler.

SKYBLOCK skriptlerine çok ihtiyacım var yardım edermisiniz

Başarılı bir skript olmuş. Yeni görüyorum geçen seneki paylaşımı :D

Güzel Bir skript

Çok lazım olcak bir şey değil ama emeğine sağlık

çok başarılı bende kullanıyorum ama bunun bi farklısını demeliyim başarıların devamını dilerim

Bunları bir tabelaya yansıtabilir miyiz?

Başarılı Cidden Tebrik Ediyorum

Başarılı bir scripte benziyor, Geliştirilebilir.

Bu şekil sıralamaları az çokta olsa başka sunucularda görmüştüm. Ama bu sıralama yani tablo diğer sunuculara göre daha güzel ve sade. Benim de en sevdiğim şey sade olduğu için gerçekten sevdim. Eskideki gibi sağ taraftaki tablolara bin basar. Başarılarının devamını en içten dileklerim ile dilerim.​

Teşekkürler, Yararlı bir skript!

Yararlı Bir Skript Olmuş Teşekkürler .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl