değişik bir bug

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 882

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

sunucumda bir bug var çok değişik bir türlü anlamadım mesela lapise gidiyosun bi yeri kiriyosun a tarafı kiriliyo diyelim b tarafı kirilmiyo 10dk sonra tam tersi oluyo kirilmiyo hata mesajida vermiyo oyuncular biraz ilerliyo başka yeri kiriyo 10dk sonrada orası kirilmiyo neden acaba ?

Hiçbirşey anlamadım daha düzgünce anlatırmısın.

Hiçbirşey anlamadım daha düzgünce anlatırmısın.
lapis yada edit kirilmiyo 10 blok ilerliyo o taraf kiriliyo belirli birsüre sonra orasida kirilmiyo yani bazen bazı bloklar buga giriyo kirilmiyo ama bazı bloklar bazen o bug oluyo bazen olmuyo

Bu Bug bende de vardı. Map'i başka yere taşıyıp tekrar dene.

Haritayı başka yere taşı olmadı mı? Pluginlerini teyit et. Örneğin ''MineResetLine'' gibi lapis yenileme pluginleri olabilir.​

Evet daha önce başkası da bunu yaşamıştı ve çözmüştük.

1. Yapmanı söylüyeceğiz şey bomboş bir dünya aç ve edit i fln oraya yapıştır. Dene olmadı

2. mineresetlite plugin ini sil yeni sürüm ekle

Oda olmadı buraya geri dönüş yap ve Pluginlerinin ss ini at.

Sunucuda lag vardır.

minecraftta serverini ilk açtığın zaman 10 blok etrafın kırılmaz Ve Lapisi yaptığınız yer muhtemelen o 10 blok :) , lapisin yerini değiştir ve devam et

Son düzenleme:
sunucumda bir bug var çok değişik bir türlü anlamadım mesela lapise gidiyosun bi yeri kiriyosun a tarafı kiriliyo diyelim b tarafı kirilmiyo 10dk sonra tam tersi oluyo kirilmiyo hata mesajida vermiyo oyuncular biraz ilerliyo başka yeri kiriyo 10dk sonrada orası kirilmiyo neden acaba ?
Dostum sunucu mimari yapın başka bi yerden alıntıysa orada ki wg sistemi otomatik senin sunucuna işlemekte o yüzden kendi mimari yapılarınızı yapmanızı tercih ederim eğer ki alıntıysa alıntı değilse şu sebepden dolayı olabilir yanlış wg atımından.

İlginç bir bug :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl