Claures
Amirim?
- Elmaslar
- 409
- Minecraft
- allyemir_0
Discord:
AliEmirBoztas#8203
Herkese merhaba arkadaşlar,
bugün sizlere bir veda konuşması yapmak istiyorum.
şimdi diyenler olcaktır daha öncede yaptın ne oldu bıraktın mı diye.
o zaman sevdiklerim ısrar etmişti. ama bu sefer yok dönmeyi düşünmeyeceğim.
herkese teşekkür ediyorum.
Saygısızlık ettiklerimden özür diliyorum.
Tek tek açıklama yapacağım.
@SYN_T3SL4
Sanırım en çok üstümde onun hakkı var.
Herşeyime yardımcı oldu onu çok sevdim o beni sevmişmidir bilemem. yani herşeyime yardımcı oldu başkaları gibi ben anlamam ben etmem veya mesajımı yazınca bakmamazlık yapmadı.
sanırım herşeyime neredeyse o yardımcı oldu diyebilirim.
Ben en çok ona teşekkür ediyorum.
@Alpho323
Bu arkadaş (Cahit) onuda Halil abi kadar çok seviyorum.
Faction sunucusunda (hile pvp) bana kralsın demişti o gün bu gündür arkadaşz :D
onu plugin işlerine kattım gerekti serverimin panelini verdim.
onun bende benim onda emeğim çok. ama bir kere teşekkür etmedi yaw o kadar plugin öğrettim :D
@zNightLastTR
Neredeyse Emre Can'da çok destek oldu bana. Kendimi toparlamam konusunda.
Yaptığım paketlerde eksik olan şeyleri kimseye vermezken bana verdi.
Onun yaptıkları da beni çok mutlu etti. çok değerli biridir benim için.
@AlphaSpy
Kadir evet. o da benden çok yardım istedi. herşeyine yardım etmeyi çok görmedim. fakat bir konuda ondan yetki isteyince bana vermedi :D o kadar yardımıma rağmen biraz üzücü oldu ama yinede seviyorum ona da çok yardım etmişliğim vardır :D
@kingOf0
Skript konusunda bana yardımcı oldu. ki bence şuan da hakettiği yerde duruyor. arkadaşlarım arasına girebilmiş birkaç kişi arasında.
@FurkanÖzcan
Kendimi toparlamam da büyük rolu var. çok yardımcı oluyor insana. içini açıyor mutlu ediyor. insanı güldürebiliyor. bir karanlık odadaki ışık kaynağı gibi :)
@CoolDesger
Sunuculara tek tek girip yardım etmediği halde, ben rica edince sunucuma girip yardım eden üstüne bana warp lapis yapan koca yürekli arkadaşımız :D senide unutmayacağım!
Kavgalı Olduklarım :
@Cloneix
Arkadaşımızla Egolu tartışması yapmıştık. Yinede veda ettiğim için kavgalı gitmek istemiyorum. Ondan özür diliyorum .
@Brius
Discord'da başka biriyle tartışırken onlada tartışmıştım. yinede veda ettiğim için ondan da özür dilemek istiyorum.
bugün sizlere bir veda konuşması yapmak istiyorum.
şimdi diyenler olcaktır daha öncede yaptın ne oldu bıraktın mı diye.
o zaman sevdiklerim ısrar etmişti. ama bu sefer yok dönmeyi düşünmeyeceğim.
herkese teşekkür ediyorum.
Saygısızlık ettiklerimden özür diliyorum.
Tek tek açıklama yapacağım.
@SYN_T3SL4
Sanırım en çok üstümde onun hakkı var.
Herşeyime yardımcı oldu onu çok sevdim o beni sevmişmidir bilemem. yani herşeyime yardımcı oldu başkaları gibi ben anlamam ben etmem veya mesajımı yazınca bakmamazlık yapmadı.
sanırım herşeyime neredeyse o yardımcı oldu diyebilirim.
Ben en çok ona teşekkür ediyorum.
@Alpho323
Bu arkadaş (Cahit) onuda Halil abi kadar çok seviyorum.
Faction sunucusunda (hile pvp) bana kralsın demişti o gün bu gündür arkadaşz :D
onu plugin işlerine kattım gerekti serverimin panelini verdim.
onun bende benim onda emeğim çok. ama bir kere teşekkür etmedi yaw o kadar plugin öğrettim :D
@zNightLastTR
Neredeyse Emre Can'da çok destek oldu bana. Kendimi toparlamam konusunda.
Yaptığım paketlerde eksik olan şeyleri kimseye vermezken bana verdi.
Onun yaptıkları da beni çok mutlu etti. çok değerli biridir benim için.
@AlphaSpy
Kadir evet. o da benden çok yardım istedi. herşeyine yardım etmeyi çok görmedim. fakat bir konuda ondan yetki isteyince bana vermedi :D o kadar yardımıma rağmen biraz üzücü oldu ama yinede seviyorum ona da çok yardım etmişliğim vardır :D
@kingOf0
Skript konusunda bana yardımcı oldu. ki bence şuan da hakettiği yerde duruyor. arkadaşlarım arasına girebilmiş birkaç kişi arasında.
@FurkanÖzcan
Kendimi toparlamam da büyük rolu var. çok yardımcı oluyor insana. içini açıyor mutlu ediyor. insanı güldürebiliyor. bir karanlık odadaki ışık kaynağı gibi :)
@CoolDesger
Sunuculara tek tek girip yardım etmediği halde, ben rica edince sunucuma girip yardım eden üstüne bana warp lapis yapan koca yürekli arkadaşımız :D senide unutmayacağım!
Kavgalı Olduklarım :
@Cloneix
Arkadaşımızla Egolu tartışması yapmıştık. Yinede veda ettiğim için kavgalı gitmek istemiyorum. Ondan özür diliyorum .
@Brius
Discord'da başka biriyle tartışırken onlada tartışmıştım. yinede veda ettiğim için ondan da özür dilemek istiyorum.