paleomnesis
Birisi mi Spawnlandı?
uzun süredir oyun altyapıları ve minecraft ekosisteminde geliştirme yapan biri olarak, bugün deepstone launcher’ın alpha–0.1.0 sürümünü sizlerle paylaşmak istedim. deepstone; klasik bir launcher olmanın ötesine geçip kendi atmosferini oluşturmayı hedefleyen bir masaüstü uygulaması. karanlık grid dokusu, obsidyen teması ve neon-cyan vurgularıyla minecraft’ın modern bir yorumunu sunmayı amaçlıyorum. uygulamanın temel yapısını electron + vite&react + typescript ve modüler component mimarisi üzerine kurdum. haber merkezi, sürüm yöneticisi, profil ekranı ve ağ göstergeleri tamamen bağımsız bileşenler şeklinde çalışıyor, bu da ileride yeni özellik eklemeyi oldukça kolaylaştırıyor.
deepstone’u geliştirirken önceliğim performans, tutarlı bir ui ve oyuncuya yük olmayan sade bir deneyimdi. paylaşıyor olmamın nedeni ise sadece bir tanıtım yapmak değil; aynı zamanda projeyi birlikte daha iyi bir noktaya taşımaya açık olmam. tasarım, mod yönetimi, sürüm sistemi veya backend tarafında öneri ve katkı sunmak isteyen herkesle çalışmayı isterim.
deepstone-ui'dan görüntüler:
deepstone’u geliştirirken önceliğim performans, tutarlı bir ui ve oyuncuya yük olmayan sade bir deneyimdi. paylaşıyor olmamın nedeni ise sadece bir tanıtım yapmak değil; aynı zamanda projeyi birlikte daha iyi bir noktaya taşımaya açık olmam. tasarım, mod yönetimi, sürüm sistemi veya backend tarafında öneri ve katkı sunmak isteyen herkesle çalışmayı isterim.
deepstone-ui'dan görüntüler:
proje ciddi ama kapalı değil; geri bildirim benim için oldukça değerli. discord adresim, paleomnesis