EpicGarlic17873
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- EpicGarlic17873
Discord:
epicgarlic
epicgarlic
fuseteas.
merhaba, dm veya discorddan iletişime geçebilir misin ?Yüksek update hızına sahip olan,ddos koruması yüksek Türkiye lokasyonlu dedicated makine arıyorum.(hostingler yazmasın)
myralith
Zorunlu değilse türkiyeden alma proxy vs kurarak ping sorununu halledebilirsin ama illaha gerekliyse oyunlayıcıda çok fazla referans var ama genel olarak barındırma da kalanlar onlarda ve sattıkları fiziksel hakkında söylentiler var performansı içinYüksek update hızına sahip olan,ddos koruması yüksek Türkiye lokasyonlu dedicated makine arıyorum.(hostingler yazmasın)
ikincielkralliklariseth
ha ha ha çok zekisin gng proxy kurarak yurt dışındaki pingimi azaltcak aynı şeyin laciverti oluyor ha istanbuldan bağlandılar almanyaya ha evlerinden -_-Zorunlu değilse türkiyeden alma proxy vs kurarak ping sorununu halledebilirsin ama illaha gerekliyse oyunlayıcıda çok fazla referans var ama genel olarak barındırma da kalanlar onlarda ve sattıkları fiziksel hakkında söylentiler var performansı için
myralith
%100 e yakın uptime süresi olan bir yeri mi seçmek yoksa türkiyede işini bilmez hostinglere geçmek kişinin tercihi ama sen öyle düşünüyorsan senin düşüncen tabiki en güzel örneği eayin fifa için türkiye sunucusu getirip turkcell ve türksat gibi sağlayıcıların routing sebebi ile ping çıkartması ama sizin bu düşünceniz sağ olsunha ha ha çok zekisin gng proxy kurarak yurt dışındaki pingimi azaltcak aynı şeyin laciverti oluyor ha istanbuldan bağlandılar almanyaya ha evlerinden -_-
jamilaxd
Sunucu barındırmak ne demek bilmeyen sunucuları vdsden ibaret sanan insanlarla muhattap olma gangsha ha ha çok zekisin gng proxy kurarak yurt dışındaki pingimi azaltcak aynı şeyin laciverti oluyor ha istanbuldan bağlandılar almanyaya ha evlerinden -_-
ikincielkralliklariseth
düşük ms için 30 günde 5 kere düşse ben razıyım bruh en azından oyuncularım ping sorunu çekmez mantıken sen değer vermiyorsun 100 ms oynamalarına razıysan git 30 günde 0 down olması için yurt dışından al ben her makinemi turandan alıyorum 30 günde 1 2 kere sorun yaşıyom ondada yardımcı oluyo zaten saat farketmiyor :X%100 e yakın uptime süresi olan bir yeri mi seçmek yoksa türkiyede işini bilmez hostinglere geçmek kişinin tercihi ama sen öyle düşünüyorsan senin düşüncen tabiki en güzel örneği eayin fifa için türkiye sunucusu getirip turkcell ve türksat gibi sağlayıcıların routing sebebi ile ping çıkartması ama sizin bu düşünceniz sağ olsun
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!