dedenetwork
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 17
- Minecraft
- Coolio01
Discord:
heyetcoolio
Herkese Merhaba!
DedeNetwork Minecraft sunucularının TekBlok ve Towny oyunlarında oyunculara yardımcı olabilecek, saygısı ve ekip bilinci olan yetkililer arıyoruz.
Kriterlerimiz :
1 - Topluluk kurallarına ve saygı kurallarına uymanız.
2 - Ekip ve iş bilincine sahip olmanız.
3 - Oyuncularla ciddi ve gerektiğinde resmi bir dille konuşmanız.
4 - En az 14 yaşında olmanız.
(Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.)
️Tekblok ve Towny oyunlarında İKİŞER adet Rehber kontenjanımız mevcuttur.
Eğer bu niteliklere sahipseniz, bana heyetcoolio Discord hesabımdan ya da bu gönderiye yanıt vererek ulaşabilirsiniz.
EK BİLGİ: Rehberlerimiz için kredi ücretlendirme sistemi vardır. Belirli koşullar aylık periyodda karşılandığı takdirde rehberlerimize güzel miktarlarda site kredisi veriyoruz ve kendileri bu krediyle oyun içi masraflarını karşılayabiliyorlar. İlerleyen süreçte maddi kazancımız artarsa bunu direkt paraya çevirmeyi düşünüyoruz.
Bize Katılın, Birlikte DedeNetwork’ü daha güçlü hale getirelim!
DedeNetwork Minecraft sunucularının TekBlok ve Towny oyunlarında oyunculara yardımcı olabilecek, saygısı ve ekip bilinci olan yetkililer arıyoruz.
Kriterlerimiz :
1 - Topluluk kurallarına ve saygı kurallarına uymanız.
2 - Ekip ve iş bilincine sahip olmanız.
3 - Oyuncularla ciddi ve gerektiğinde resmi bir dille konuşmanız.
4 - En az 14 yaşında olmanız.
(Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.)
️Tekblok ve Towny oyunlarında İKİŞER adet Rehber kontenjanımız mevcuttur.
Eğer bu niteliklere sahipseniz, bana heyetcoolio Discord hesabımdan ya da bu gönderiye yanıt vererek ulaşabilirsiniz.
EK BİLGİ: Rehberlerimiz için kredi ücretlendirme sistemi vardır. Belirli koşullar aylık periyodda karşılandığı takdirde rehberlerimize güzel miktarlarda site kredisi veriyoruz ve kendileri bu krediyle oyun içi masraflarını karşılayabiliyorlar. İlerleyen süreçte maddi kazancımız artarsa bunu direkt paraya çevirmeyi düşünüyoruz.
Bize Katılın, Birlikte DedeNetwork’ü daha güçlü hale getirelim!
Son düzenleme: