>DedeCraft<>1.8x<>Hersey bir odunla baslar!<>Köylü market,Eglence pluginleri,İpeksi,<>Eski tarz<>

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _Anshton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.478
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Anshton

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
q8QOgR.png
q8QOgR.png
✠|Merhaba Arkadaslar Bugun Sizlere DedeCraft'ı Tanıtacagım İyi Seyirler|✠
✠|Sunucu Adresi : Dedecraft.batihost.com|✠
q8QOgR.png

gWXDz3.png

q8QOgR.png

9omL4Z.png

q8QOgR.png
IP : Dedecraft.batihost.com | Kapasite +50 (Gerekirse arttırılır)
3aryQj.png

ANINDA YARDIM!
Sunucuda olduğumuz müddetçe anında yardım ederek sizleri dertlerinizden kurtarmaya çalışıyoruz!.
RVmd2o.png
BİZDEN SİZE BÜYÜK DESTEK!
Elimizden gelenin en iyisini yaparak sizlere en iyi desteği sunmaya çalışıyoruz. Ekibimiz ile en iyi iş kalitesini sunmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz!.
poyrlz.png

ÖNEMLİ BİR HATIRLATMA!
Sunucumuzda kullanğınız şifreler size aittir.Hiçbir yönetici size şifrenizi sormaz ve istemez.Sizlere bizim adımızla gelen kişilere inanmayın ve sunucumuzda kullandığınız şifreyi lütfen başka sunucularda hesap güvenliği için kullanmayınız.
PE3QAv.png
Deneyimli Bir Ekibe Sahibiz.
PE3QAv.png
Geniş Bir Kitleye Sahibiz.
PE3QAv.png
Kurallar Hakkında Hassasiyetimiz Büyüktür.
PE3QAv.png
Hiçbirşekilde LAG Olma İhtimali Bile Gözükmez.
PE3QAv.png
Ailevi Küfürü Sınırsız Muteden Sayarız.
PE3QAv.png
Kasma FPS Gibi Sorunlar DROP Size Aittir.
PE3QAv.png
Versiyonumuz 1.8X
PE3QAv.png
WebSitemiz Yakinda.
Safe-128.png

b48y0Y.png
Kufur kesinlikle yasaktir!
b48y0Y.png
Ayrimcilik/dislama yasaktir!
b48y0Y.png
Reklam yapmak Kesinlikle yasaktir!!
b48y0Y.png
Yetkilileri bos yere rahatsiz etmek yasaktir!
b48y0Y.png
Irkcilik yapmak kesinlikle yasaktir.Sebebi suresiz bandir.!
b48y0Y.png
Alim Olmadigi Halde Alim Varmı Diye Sormayınız.
b48y0Y.png
Sorularınızı Kuruculara Değil.
PE3QAv.png
Rehberlere Sorunuz.
q8QOgR.png

PklMnb.png

q8QOgR.png
Home-Server-icon.png

4 GB Ram Bulunmaktadır.
Hazırladığımız Bir Proje İle
Alarm-Tick-icon.png

Güvenli Sunucudur.
Şikayet SS Gibi Durumlarınızda
Skype -> anshton_
8lvkBk.png

[Claimde PvP Şuanda Açıktır!]
q8QOgR.png

Spawn
1gN3yB.png

Orman
4M03bp.png

Bilgi
LnQXAa.png

Market
6XmEPE.png

Spawn iç

Dd31JO.png

q8QOgR.png

İLETİŞİM İÇİN -> anshton_
q8QOgR.png

q8QOgR.png
[DOUBLEPOST=1498979194,1498978052][/DOUBLEPOST]Güncel

Sunucunuz çok güzel inşAllah daha iyi yerlerde olursun.Bu arada konu düzenin harika.

Konu tasarımını pek beğenemedim kullandığınız iconlar veya bannerleri değiştirebilirsiniz.Sunucudan bahsetmek gerekirse buildler kötü geliştirilmeli.

Konu tasarımını pek beğenemedim kullandığınız iconlar veya bannerleri değiştirebilirsiniz.Sunucudan bahsetmek gerekirse buildler kötü geliştirilmeli.
Yorumun için teşekkürler.[DOUBLEPOST=1498987493,1498986760][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1498989274][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1498996560][/DOUBLEPOST]GÜNCEL+++++

Son düzenleme:
Anshton kardeşim sunucuna rehber yada builder alımı varmı? varsa söylermisin ? MC nickim : Lhaewion İletişime Discorddan geçebilirsin sayfamızın linkini atarım ...[DOUBLEPOST=1498998905,1498998871][/DOUBLEPOST]Anshton kardeşim sunucuna rehber yada builder alımı varmı? varsa söylermisin ? MC nickim : Lhaewion İletişime Discorddan geçebilirsin sayfamızın linkini atarım ...[DOUBLEPOST=1498998994][/DOUBLEPOST]Serverinizi çok sevdim burda yetkili olursam mutlu olurum oyuncular bana küfür etse bile hiç tepki göstermem ağır küfürse 1-2 saat mute atarım değilse 10 20 30 dakika kadar atarım ..

Anshton kardeşim sunucuna rehber yada builder alımı varmı? varsa söylermisin ? MC nickim : Lhaewion İletişime Discorddan geçebilirsin sayfamızın linkini atarım ...[DOUBLEPOST=1498998905,1498998871][/DOUBLEPOST]Anshton kardeşim sunucuna rehber yada builder alımı varmı? varsa söylermisin ? MC nickim : Lhaewion İletişime Discorddan geçebilirsin sayfamızın linkini atarım ...[DOUBLEPOST=1498998994][/DOUBLEPOST]Serverinizi çok sevdim burda yetkili olursam mutlu olurum oyuncular bana küfür etse bile hiç tepki göstermem ağır küfürse 1-2 saat mute atarım değilse 10 20 30 dakika kadar atarım ..
Yakında alım olacaktır. İyi formlar.

AHAHHA SİZE GÜLESİM GELİYO TR.COOLTEXT.COM MUYDU ONDAN YAPIYORSUN SU YAZILARI CILDIVASIM GELİYO BELEŞCİLİG YERİNE BİRAZ EMEK PLZ MAPLAR ALINTI GİBİ KONU ZATEN BELEŞÇİLİK GİBİ GÖZÜKTÜGÜ İCİN PUANIM 4 KOLAY GELSİN [DOUBLEPOST=1499106837,1499106669][/DOUBLEPOST]AHAHHA SİZE GÜLESİM GELİYO TR.COOLTEXT.COM MUYDU ONDAN YAPIYORSUN SU YAZILARI CILDIVASIM GELİYO BELEŞCİLİG YERİNE BİRAZ EMEK PLZ MAPLAR ALINTI GİBİ KONU ZATEN BELEŞÇİLİK GİBİ GÖZÜKTÜGÜ İCİN PUANIM 4 KOLAY GELSİN

Konu Düzeni Güzel Server de Güzele Benziyor

Güzel Konu Düzeni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl