Krynto06

exlienty
Alakası yok Citizensten kaynaklanıyor gibi görünüyor baktığımda "skiller" gibi NPC isimleri görünüyor hologramda, sunucuya giren kişiler olduğunda değişecektir.Benimde başıma gelmişti. Bunlardan kaynaklanıyor olabiliyor
- UUID → İsim Çevirme Sorunu
- Ekonomi pluginin (örn. EssentialsX, CMI, EconomyAPI vs.) oyuncuların UUID’sini saklıyor ama isimleri doğru çekemiyor. Bu yüzden UUID’ler veya “CIT-…” ile başlayan geçici ID’ler görünüyor.
- Fake / Geçici Oyuncular (Offline Mode / Cracked Sunucu)
- Eğer sunucun “offline-mode” çalışıyorsa, gerçek Mojang doğrulaması yapılmadığı için bazı pluginler sahte UUID üretebiliyor. Bu da bu tarz garip isimler çıkarabiliyor.
Essentialsx kullanıyormusunuz?Ekli dosyayı görüntüle 272696
Gördüğünüz Gibi Bir Para Sıralaması Yaptım Fakat saçma isimler geldi hiçbiri önceden sunucuya girmedi yardım?
UUID ile alakasını anlayamadım açıkçası.Benimde başıma gelmişti. Bunlardan kaynaklanıyor olabiliyor
- UUID → İsim Çevirme Sorunu
- Ekonomi pluginin (örn. EssentialsX, CMI, EconomyAPI vs.) oyuncuların UUID’sini saklıyor ama isimleri doğru çekemiyor. Bu yüzden UUID’ler veya “CIT-…” ile başlayan geçici ID’ler görünüyor.
- Fake / Geçici Oyuncular (Offline Mode / Cracked Sunucu)
- Eğer sunucun “offline-mode” çalışıyorsa, gerçek Mojang doğrulaması yapılmadığı için bazı pluginler sahte UUID üretebiliyor. Bu da bu tarz garip isimler çıkarabiliyor.
omerxb
evetAlakası yok Citizensten kaynaklanıyor gibi görünüyor baktığımda "skiller" gibi NPC isimleri görünüyor hologramda, sunucuya giren kişiler olduğunda değişecektir.

exlienty
Çözüldü mü?
tahakral_333
omerxb
Placeholderapi decent hologram ve holograpic displayHangi sıralama eklentisini kullandın, hangi hologram eklentisini kullandın, hangi yer belirleyecileri (placeholder) kullandın?
Decentholograms içeriğini atar mısnPlaceholderapi decent hologram ve holograpic display
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!