Deceasedcraft mod paketinde hayatta kalma için teammate aranıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emirol0303

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Minecraft
Emirol030331
Öncelikle merhaba 13 yaşındayım Deceasedcraft için teammate arıyorum trollemek harici kural yok herkes barış içinde olacak birbirimizle savaş yok amaç hayatta kalmak tabiki(mod paketi sürümü 5.10.10)

Paketi bilmeyenlere trailer linki:

Trailer 2:
TLauncher'a daha gelmedi şuan sadece minecraft launcher kullananlar için curseforgeda var.Server hosting aternos(aternosun kötü olduğunu biliyorum başka tavsiyesi olan varsa tekliflere açığım) Bu arada paket zor pvp ve battle iqnuz çok iyi değilse tavsiye etmem

Son düzenleme:
Ok kk 12:30 uygun mu?

bir yerden iletişime geçelim senle 12.30 olur orjinal mc de var almıştım isim farklı ama

İkimizide sıkıntıya sokmadan birbirimize verebileceğimiz bir iletişim bilgisi lazım.
Aklında herhangi bir fikir var mı?

inanbilmiyorum sitedeki dm yi kullanalım

Ok İD: Emirol03033.aternos.me istiyorsan şu anda girebiliriz ama 12:30 u bekliyceksek sorun yok sen istiyorsan bu arada paketi indir

Nasıl alıntı yaptığımı bende anlamadım sen boşver alıntıyı

beyler ben tlauncher kullanıyorum ama fabric olarak mı açıcam sürümü mod paketi kurmuştum eksiden

server 1-2 dakikaya açılacak haberinize

Forge 47.4.0 sürüm 1.20.1 oyun dosyalarını yapıştırabilirsin curseforgedan indirip

Ama zor iş o daha önceden çok yaptım ama hata çok veriyor pakette ekstra mod harici kod olduğu için daha da zor ama tabiki imkansız değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl