Death Stranding’in Bilgisayar Sürümüne Özel Tanıtım Videosu Geldi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AyBora ?
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 573

AyBora ?

Eklenti Paketi & Discord Bot
Elmaslar
459
Minecraft
BordoMavi
resim.jpg

Death Stranding’in Bilgisayar Sürümüne Özel Tanıtım Videosu Geldi!
Beklediğimiz Özel Tanıtım Videosu Sonunda Geldi!

Death Stranding daha önceden sadece PlayStation 4 oyun konsoluna özel olarak çıkacağı duyulmuştu. Fakat planlar ufak bir değişiklik olmuştu ve PC sürümüne geleceği resmi bir şekilde duyurulmuştu. Bu oyunun hayranları artık oyunun ne zaman çıkacağını biliyorlar. Resmi bir şekilde açıklandı ve oyun 2 Haziran da 2 şirket tarafından yayınlanacak. Eğer planlarda hiçbir değişiklik olmaz ise hepimiz mutlaka duyduğu olan Steam ve Epic Games mağazalarında oyun yayınlanacak. Bu hayranları için gerçekten sevindirici bir durum. 2 farklı mağazada yayınlanması oyunu daha fazla duyurmasına neden olacaktır. Şimdi ise Death Stranding oyununu bilmeyenler için kısa bir özet geçelim.

resim2.jpg

Death Stranding Oyunu Nedir?
Death Stranding son günlerde çok fazla bahsedilmesi ve konuşulmasıyla günler içinde en çok konuşulan oyun listesine girdi. Uzun zamandır bu oyun Hideo Kojima ve ekibi tarafından geliştirilme aşamasında. Oyunun hikayesi hakkında daha derine inmek istersen işte başlayalım!

Death Stranding Oyununun Muhteşem Hikayesi
Death Stranding kıyamet sonrası diyebileceğimiz bir dünyada ve yakın bir gelecekte geçiyor. Büyük patlama yani (Big Bang) ya da dinozor neslinin sonunu getiren olan gök taşı yakımından sonra hayat ile mücadele eden insanları bu oyunda tanık edeceğiz. Hatırlarsanız büyük patlamadan sonra dünya büyük hasar görmüştü. Bunun sonucunda anlam veremediğimiz bazı terimler de yanında çıkartmıştı.

resim3.jpg

Oyun Hakkında Biraz Bilgi Edinelim!
İşte bu nitekim gerçekleşen olayın sonucunda işte bu tanık ettiğimiz Death Stranding yani Ölüm Kıyısı olayı gerçekleşiyor. Bu olayın beraberinde Kiral varlıkları ve Dağ Bebeklerini getiriyor. Bunlar oyun için gerçekten çok önemli. Bunları oyunun fragmanında görebileceksiniz. "Kiral varlıklar nedir?" derseniz diğer taraf ile bağlantısı olan ve oyun alanının belli noktalarında karşımıza çıkan varlıklar olarak özetleyebiliriz. Eğer oyunun dünyasında birisi ölür ve zamanında yakılmaz ise vücudu Kiral madde salgılıyor ve kendisine bir Kiral varlığa dönüşüyor. Bunları yazarken bile aklımdan "Neeeeeeeeeeeee!" (şaşırma anlamında) ifadelerini geçiyorum. Hmm biraz daha garip olan şey ise hayalete benzeyen bazı garip abuk subuk karakter var ve bu sadece Kiral Yağmuru ile ortaya çıkıyor. Kendinizi bu yaratıklar ile karşılaştırırsanız hayaletler sizler ile ufak bir oyun oynayacak. İşte bu oyun BOKS RİNGİ. Şaka bir yana bu hayalet tarzı şeyler birazcık ürpertici. Umarım karşılaşmazsınız.

resim4.jpg

Fragman ve Kapanış
Son kısma geldik ve buraya ulaşana kadar gerçekten çok eğlendim. Oyunda fena değilmiş ha. Neyse işte herkesin beklediği fragman. İzlemeden okuduğunuz için teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Gayet güzel, bilgilendirici ve insanı okurken sıkmayıp, aksine güldüren bir yazı olmuş :D

Daha önceden bu enfes oyunu forum içerisinde tanıtmıştım ki gerçekten güzel bir oyun olduğunu en içten söyleyebilirim. Nihayet de oyunun bu karantina günlerine rağmen bilgisayar piyasasına sürüleceğini duymak beni sevindirdi. Sanırsam bu esrarengiz oyunu satın alacağım. Eline sağlık.

Şahsen bu tür oyunları hiç sevmiyorum. Eline sağlık

Daha önceden bu enfes oyunu forum içerisinde tanıtmıştım ki gerçekten güzel bir oyun olduğunu en içten söyleyebilirim. Nihayet de oyunun bu karantina günlerine rağmen bilgisayar piyasasına sürüleceğini duymak beni sevindirdi. Sanırsam bu esrarengiz oyunu satın alacağım. Eline sağlık.
Şahsen bu tür oyunları hiç sevmiyorum. Eline sağlık
Görüşleriniz için teşekkür ederim.​

Okuyucuları sıkmamak için kendi mizahını koymuşsun. Hoş olmuş.​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl