Alıntı yazabilirdiniz !
Lütfen ne türkçeleştirilmesi Ahmet Alperen adlı kişinin paket türkçeleştirdim diye yalan atma konuyu kapatalım şikayet edilmiştir.Arkadaşlar ispanyolca ve ingilizceydi ben türkçeleştirdim
Ahmet Alperen adlı kişinin paketini kullanmadımLütfen ne türkçeleştirilmesi Ahmet Alperen adlı kişinin paket türkçeleştirdim diye yalan atma konuyu kapatalım şikayet edilmiştir.
sizin gibi eleştirici tipler oldukça forum gelişmeyecektirLütfen ne türkçeleştirilmesi Ahmet Alperen adlı kişinin paket türkçeleştirdim diye yalan atma konuyu kapatalım şikayet edilmiştir.
tamam :)[DOUBLEPOST=1485691263,1485691202][/DOUBLEPOST]Paketin başka birine ait olduğu gösteriliyor eğer sizin değilse alıntı yazar mısınız lütfen.
vallahi spigot yokki atayım lütfen kaldırma[DOUBLEPOST=1485691295][/DOUBLEPOST]oyun için resim eklemez iseniz malesef konunuzu çöpe taşımak zorunda kalacağım.
kardeş ispanyol birisi yapmış ben türkçeleştirdim zaten şimdi alıntıyı koydumPaketin başka birine ait olduğu gösteriliyor eğer sizin değilse alıntı yazar mısınız lütfen.
Ahmet Alperen adlı kişinin paketini kullanmadım
al link[DOUBLEPOST=1485690678,1485690504][/DOUBLEPOST]
sizin gibi eleştirici tipler oldukça forum gelişmeyecektir
ByArtem#1882
Koyduğunuz için teşşekür ederim başarılar dilerim...tamam :)[DOUBLEPOST=1485691263,1485691202][/DOUBLEPOST]
vallahi spigot yokki atayım lütfen kaldırma[DOUBLEPOST=1485691295][/DOUBLEPOST]
kardeş ispanyol birisi yapmış ben türkçeleştirdim zaten şimdi alıntıyı koydum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!