Tanıtım Dead End için Özelleştirilmiş End Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

projects

Kızılsakal Kızıltaş?
Sunucu Sahibi
Elmaslar
365
bK5z8Q.png
End Güncellemesi
1.8.8+ MC.PROJECTS.GG

Dead End'in açılıştan sonraki üçüncü güncellemesiyle birlikte oyuna eklendi. Minecraft'ın savaş taktikleri güncellemesindeki End sistemine referans olarak sadece Dead End için hazırlandı.

xMf1a5.png

H1AOdO.png

bK5z8Q.png
Dönüşüm Gözü »

Hayatta kalma kitabı aracılığıyla üretilir. Üretim denemesi %30 şansla başarılı olur. Dönüşüm Gözleri, End Sunağı'na yerleştirilir.

5SIH41.png

End sunağı »
End'in ortasında bulunan portal aracılığıyla ejderhayı yeniden çağırabilirsiniz. Portallara yeterince dönüşüm gözü ilave edildikten sonra etraftaki parçacıklar gökyüzünde birleşerek Ender Ejderhası'nı çağırır. Ender Ejderhası üç gün aralıklarla yeniden çağırılabilir.

b1e1Rb.png

Daha fazla drop »
Ejderha öldükten sonra obsidyenlerle çevrili bölgenin rastgele yerlerine eşyalar düşürür. En çok hasar veren kişiye End Kitabı verir. End Kitabı, bazı üst unvanlara geçişlerde gereklidir.

JeGCRz.gif

End taşı yayılması »
End taşlarını kırdığınız zaman end taşını blok olarak alırsınız. Bir süre sonra kırdığınız bölgede yeni bir end taşı belirir. End taşlarının içerisinden bazen Endermite çıkar.

Eline Sağlık Knki Güzel Sistem

Çok azcık sanki hypixel deki sisteme benzemiş

güzel sistem başarılar.

güzel bir düşünce beğendim ama görselden başka bir şey göremedik. mesela eklanti nerede?

Eline Sağlık Knki Güzel Sistem
Teşekkürler
Çok azcık sanki hypixel deki sisteme benzemiş
Discordtaki ilk duyurumuzda ve oyun içindeki /thanks komutlarında bazı Hypixel geliştiricilerinin de adları veya discord adresleri yazıyor.
güzel sistem başarılar.
Teşekkürler
güzel bir düşünce beğendim ama görselden başka bir şey göremedik. mesela eklanti nerede?
Bu konu eklenti tanıtımı, paylaşımı değil yani.

Güzel tanıtım, başarılar.

Güzel olmuş ellerine sağlık. Başarılar
Bir sorum olcak bu eklentiyi paylaşcak mısın ?

Konuyu okumuş ve uzaktan deneyimlemiş birisi olarak End dünyasını daha özel kılan bir sistem olduğunu söyleyebilirim ki eline de sağlık ;) <3

Güzel olmuş ellerine sağlık. Başarılar
Bir sorum olcak bu eklentiyi paylaşcak mısın ?
Hayır, dediğim gibi Dead End'e özel olarak tasarlandı. Teşekkür ederim.

Konuyu okumuş ve uzaktan deneyimlemiş birisi olarak End dünyasını daha özel kılan bir sistem olduğunu söyleyebilirim ki eline de sağlık ;) <3
Teşekkürler
Güzel tanıtım, başarılar.
Teşekkürler.

'çöp olmayan' kod gördüğümde şaşırdığım bu forumda böyle şeyler görmek oldukça ilginç. Başarılar..

Güzel bilgilendirme olmuş fakat eklenti linkini göremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl