Çözüldü DDOS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dayıoğlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.938
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dayıoğlu

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
0
Adam sunucduya girdi hiçbirşey yoktu sonra heryere vurmaya tıklamaya başladı lag girmeye başladı tps düştü adamı sunucudan attığımda tps falan düzeliyordu ram kullanimi artti heryere vurmaya çalışıyor veya kırmaya killaura gibi

DDOS olduğunu düşünüyorsan eğer hostingine başvurman gerekiyor. Burdan yardım alamazsın. En doğrusu hangi hostingi kullanıyorsan oranın destek bölümüne bir uğra. Gereken yardım sana ancak orda gerçekleştirilir.

Bir client ile yapıyorlar bunu

dediğim gibi adam girdi izleyin şimdi neler oluyor dedi sonra herşeye vurmaya başladı topraklara falan sw laglandı

dediğim gibi adam girdi izleyin şimdi neler oluyor dedi sonra herşeye vurmaya başladı topraklara falan sw laglandı
Bu mesajın ardından başka bir yorum atmayı düşünmüyorum.

Sunucunuza bozuk paket gönderilmekte olabilir bundundan dolayı şu eklentiyi eklerek sorunu çözebilirsin
:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucundaki WorldEdit eklentisinden kaynaklı bir komut açıgı olabilir komut açığını kullanarak sunucun crash yemekte olabilir :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucu açık kalıyor ve laglanmalar oluyorsa DDos olabilir. Hostingine başvurmayı dene.

Ayrıca sunucunun sürümünde 1.7 üzerini olarak ayarlamanı tavsiye ederim

Panelde komut yazıyor olarak görünmüyorlar

Hostinge söylersen yardımcı olurlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl