Ddos nasıl atılır? Milli Hacker Olma Rehberi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nikto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.597
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nikto

.
Elmaslar
1.086
1. Adım: Öncelikle ppnize ayyıldız tim resmi koymanız gerekiyor bakın burası çok önemli bunu yapmazsanız olmaz.

2.Adım: Şimdi minecraftta biri size küfürmü etti.İşte ozaman yandı çünkü milli bir hackera bulaştı.

3.Adım: Toolarınızı hazırlayın (win+r cmd)

4.Adım: Zaten profesyonel bir hacker olduğunuz için hedefin ipsini biliyorsunuzdur.

5.Adım: Cmdye geçin ve şunları yazın
Kod:
echo off
color a
tree
ping 'hedef ip'

Ve hack işlemi tamamlandı artık hedefiniz birdaha size küfredemiyecek.

Olm arkadanda hacker müziği açmayı nasıl unutursun ??

İlk başta iq testi yapmamız ve programın öyle açılması lazım değilmiydi hocam ? bu arada program açılmıyor bende

hocam bi videoda gördüm aynı tarifinizdeki gibi oluyor ama tool lara geçince bi iq testi ekranı geliyor onu tamamlıyorum ama ekran gelmiyor

ama tool un istediği iq -10 ve altı

hocam bi videoda gördüm aynı tarifinizdeki gibi oluyor ama tool lara geçince bi iq testi ekranı geliyor onu tamamlıyorum ama ekran gelmiyor

ama tool un istediği iq -10 ve altı
Olamaz çok tehlikeli bir sırrı açığa çıkardın naptın sen artık herkes etrafı deşicek

Color a yerine color c daha havalı olurdu matrix havası kötü az vuruyor color c daha güçlü vuruyor ve ayrıca arkaya ayyıldız tim müziği ile ortaya efsane bir combo çıkıp sunucuyu tekleyebiliyorsun

ayyıldız tim pardon lamer tim'i neden bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum. anonymous tek atakta yere sermişti. hala tutuyorsunuz...

çünki o bizim milli heçkır grubumuz isteyen herkes ayyıldıztim kurucusu olabiliyor o yüzden tutuyoruz

DDoS atıcağınız kişiye haksız yere küfür etmeyi unutmayın ve tehdit edin mutlaka yoksa atma işleminde işlem geçersiz sayılır.

Kaç yaşındaysanız +10 ekleyin mutlaka​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl