- Elmaslar
- 1.314
Discord:
yusuf0218
- Minecraft Sürümleri
- 1.16.5 ve üzeri tüm sürümleri destekler!
dCow
Oyuncuların seviye atlatabildiği, besleyip suladığı, boyayıp süt ekonomisi kurduğu; günlük görevler, otomatik bakım blokları, liderlik tablosu ve prestij sistemiyle desteklenmiş bir eklentidir. 1.16.5 ve üzeri tüm sürümlerde sorunsuz çalışır.
Özellikler
- Sınırsız sayıda tanımlanabilir inek seviyesi. (üretim hızı, kapasite, yükseltme maliyeti hepsi ayarlanabilir)
- Açlık, Susuzluk, Temizlik, Mutluluk olmak üzere 4 katmanlı bakım sistemi.
- İneğin üzerinde anlık takip eden, renkli barlı çok satırlı hologram.
- Sağ tık yönetim paneli: besleme, sulama, temizleme, ödüllendirme, süt toplama/satma, seviye atlatma.
- Süt üretimini biriktirmek yerine otomatik paraya çeviren Oto Satış sistemi.
- İneğini istediğin arkadaşınla birlikte yönetebileceğin yetkili oyuncu sistemi.
- Boya ile kozmetik renklendirme, canlı parçacık efektiyle yansıyan renk.
- Maksimum seviyeye ulaşan inekler için otomatik prestij rozeti ve parıltı efekti.
- Yağmurda daha yavaş kirlenen, gerçekçilik katan hava durumu etkisi.
- Depolu, hologramlı Otomatik Besleyici ve Otomatik Sulayıcı bloklar; ineklerini kendiliğinden besler/sular.
- İnek Marketi: her gün rastgele seçilen görevlerle üç ayrı ödül (İnek Ruhu, Otomatik Besleyici, Otomatik Sulayıcı) kazanma.
- Görev tipleri: para biriktirme, blok kazma, mob öldürme, eşya üretme. Hepsi tamamen özelleştirilebilir.
- Ödül alma sıklığı config'den saniyesine kadar ayarlanabilir.
- Süt üretimi, süt satışı/kazancı ve en yüksek seviyeye göre 3 kategorili Liderlik Tablosu.
- Seviye atlama ve görev ödülü anlarında ses efekti + title/actionbar bildirimi.
- Pratik admin araçları: oyuncunun ineklerini listeleme, tek tek silme, tüm verisini sıfırlama.
- SQLite ve MySQL desteği.
- PlaceholderAPI desteği: inek sayısı, toplam üretim, toplam kazanç, en yüksek seviye placeholder'ları.
- Tüm mesajlar ve ayarlar yapılandırma dosyaları üzerinden tamamen özelleştirilebilir.
Fiyat: 150 TL
Satın almak için aşağıdaki görsele tıklayıp discord sunucumuzdan talep oluşturabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.