DaVinci Factions 1.12.2 <<Karantinanızı Güzelleştirmeye Geldik>> Eşya Yükseltme Sistemi, Minigame ve Eventler, Kasa Sistemi Ve Daha Fazlası !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArtsyEx

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
ArtsyEx

Discord:

Alper#5207

<3Karantinada sıkıkılmanızı önlemek için size birebir çözüm sunuyoruz, lag sorunu olmayan, ilgili kadrolu bir çözüm.

<3Bir sürü yenilikle (eşya yükseltme sistemi, kasa sistemi vb.) tekrar karşınızdayız ve yenilikler getirmeye de devam ediyoruz, tabii ki bunu yaparken eski faction oynanışını asla bozmamaya dikkat ediyoruz. Pluginlerimizi ve komutlarımızı sizler için elimizden geldiğince dilimize çevirdik. Çeşitli buildlerimiz ve skriptlerle de oyuna bambaşka tat kattık.

<3Her gün gelişiminizi hızlandıracak her gün özel eventler ve minigameler düzenliyoruz. Bize katıl, bu macerada yerini al ve PvP'de tüm klanlara hükmet.

-->IP: DaVinci.keyubu.com

-->Slot: Sınırsız

-->Yüksek TPS

--> 1.8 Pvp Sistemi

-->Ram: 16 GB

--> Daha fazla bilgi alttaki temamızda

-->Yeniliklerden haberdar olmak, yeni arkadaşlar edinmek ve oyun deneyiminizi daha iyi hale getirmek için
-->Sitemiz(kayıt ve item satışı için):
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

**Konunun devamında sunucudan kareler paylaştık, bir sorunuz olursa sunucudaki yetkililere ulaşabilirsiniz. İyi oyunlar, iyi şanslar!

! Rehber alımlarımız açık, sen de kadromuza katılabilirsin.

YETKİLİLER:
artsyex.png

ArtsyEx ( Kurucu - Developer )

hulksmash641.png

Hulksmash641 ( Yönetici - Builder )

tanıtım.jpg

Orman:

rsz_1orman1.png
rsz_orman2.png

Spawn:

rsz_spawn1.png

rsz_1spawn2.png

rsz_spawn3.png

Lapis:
rsz_lapis.png

Arsalar:
rsz_arsalar.png

Turnuvalar (görsel klan savaşları):
rsz_turnuva.png

Eventler (görsel DeathRun eventi) :
rsz_eventler.png

Arena:
rsz_arena.png

Büyücü:
rsz_ench.png

VIP Hammadde:
rsz_ham.png

Ve daha fazlası sunucumuzda!

IP: DaVinci.keyubu.com

Son düzenleme:
yine klasik bir sunucu. sistemlerde özgün göremedim item yükseltme demişsiniz fakat nasıl birşey ?

Bu sunucunun tutacağına eminim belki kapatırsınız ileride tekrar açarsınız ama siz sunucu tutturursunuz konu tasarımı geliştirebilir.

Sunucunuzda sistemler klasik konu tasarımı değişebilir lapisteki img acilen kaldırılmalı daha kücük bir yere yapılmalı

Konu tasarımı ve sistemler gelişebilir, haritalar hoş sayılır, başarılar dilerim.

Ya gerçekten sunucunun haritalarına aşık oldum. Atatürk detayı da çok hoş ama o sistem ve konu tasarımı da aşırı derecede klasik kalmış :'(

malesef serverinizde hiç bir özellik çalışmıyor. her yer boş, warpların yarısından çoğu ile gidilecek yer yok. üzüldüm.
bence sizde bir sorun var her sistem sorunsuz çalışıyor belki kullanmayı becerememişsinizdir?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ya gerçekten sunucunun haritalarına aşık oldum. Atatürk detayı da çok hoş ama o sistem ve konu tasarımı da aşırı derecede klasik kalmış :'(
çok teşekkür ederiz. açık beta sürümündeyiz daha. daha çok sistem getireceğiz

@ArtsyEx @mhakanki her konuyu baltalama derdinde. Mesajlarına bakarsanız anlarsınız umursamayın.

Faction için yetersiz bir sistemler var.SpigotMC'den paralı ve ya ücretsiz araştırın.Konu tasarımı geliştirile bilir fakat haritalar hoş gözüküyor.

@ArtsyEx @mhakanki her konuyu baltalama derdinde. Mesajlarına bakarsanız anlarsınız umursamayın.
teşekkür ederim dikkat etmemiştim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Faction için yetersiz bir sistemler var.SpigotMC'den paralı ve ya ücretsiz araştırın.Konu tasarımı geliştirile bilir fakat haritalar hoş gözüküyor.
yenilikler getireceğiz daha betadayız

Son düzenleme:
Sunucu tasarımı geliştirilmeli, haritalar beni benden aldı çok güzel duruyorlar, sistemler klasik daha yeni ve güzel sistemler eklenmesi dileği ile. Başarılar dilerim <3

Sunucunuz kontrol edildiğinde aktif olmadığı gözlenmiştir, dolayısıyla konunuz arşive taşınmıştır. Bu denetimin hatalı olduğunu düşünüyorsanız Forum Destek üzerinden bizimle iletişime geçiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl