EfeK0
Tasarımcı | Skripter
- Elmaslar
- 326
- Minecraft
- _EfeK0_
Discord:
EfeK#6993
Orası maalesef öyle...Fikir güzel ama yan çar açıp kullanabilirler.
EfeK#6993
Orası maalesef öyle...Fikir güzel ama yan çar açıp kullanabilirler.
xreadytorekt#3023
EfeK#6993
Bunu bende hala düşünüyorum...son günlerde aklıma gelen bi skriptti fakat aklımda şu soru vardı, yan hesap açıp oyuncu kasılır. bunu nasıl engelleyebiliriz ki,
EfeK#6993
Benim de aklıma gelen tek fikir bu.Yan çar sistemini kapatmak zor bir şey değil, aynı ip üzerinden başka hesap açmayı kapatırsın olur biter :D
Modemi resetleyip girmek diye bir olay var. Onuda engelleyebilirsen olur biter :DYan çar sistemini kapatmak zor bir şey değil, aynı ip üzerinden başka hesap açmayı kapatırsın olur biter :D
EfeK#6993
Bunun için de kod sahibi oyuncunun oyunda aktif olma zorunluluğu getirilebilir ama saçma olabilir.Modemi resetleyip girmek diye bir olay var. Onuda engelleyebilirsen olur biter :D
xreadytorekt#3023
dediğin gibi saçma olur, yani oyuncu işsiz bi şekilde kasılmayı tercih ederse, haksız rekabet oluşurBunun için de kod sahibi oyuncunun oyunda aktif olma zorunluluğu getirilebilir ama saçma olabilir.
EfeK#6993
Evet, mantıklı. Fikrin için teşekkür ederim düzelteceğim.bence kodu yazan kişinin en az 20 dakika oynamış olması lazım. bunu bir şekilde yapabilrsen yan çarın önüne bir nebze geçilir.
eMrY#6174
Düzeltince bilgilendirirsen sevinirim çünkü kullanmak istiyorum.Evet, mantıklı. Fikrin için teşekkür ederim düzelteceğim.
EfeK#6993
Düzeltilmiştir.Düzeltince bilgilendirirsen sevinirim çünkü kullanmak istiyorum.
xreadytorekt#3023
yan hesapları engellemek için şöyle bi fikrim var yapabilir misin ?Düzeltilmiştir.
MehmetT#8316
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!