DarkNW OPFaction - BattlePass - Kelle Avcısı - Düello - Güvenli Takas - Rütbe - Edit - LORDLUK VE DAHA FAZLASI! Hadi Sende Gel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan >> wRonq <<
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.856

>> wRonq <<

Play.DarkNW.Com
Elmaslar
32
Minecraft
wRonq_Executive
Facebook
UNDEFİNED
X
UNDEFİNED

Discord:

|Jershy|#7336

Play.DarkNW.Com

Eksik Birşeyler Olmuş Olabilir Belirtirseniz Sevinirim ^^

68O7IJ.jpg

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

Sistemler güzel olmuş, kendi kodladığım lordluk sistemini de görmek mutluluk verdi. Başarılar!

Son düzenleme:
Maplar hoşuma gitti. Sistemler hakkındada görsel olsa iyi olurdu. Başarılar.

Konu tasarımını görüyorum ondan bişe diyemicem ama onun dışında bazı sistemler ve mapler mük başarılar moruq. ? ?

Konu Tasarımı, Sistemler & Haritaları Beğendim Başarılar.

Sağolun Beyler ^^

Sunucunuz çok güzel gözüküyor. Başarılar diliyorum.

Teşekkürler

İlk olarak sunucunuzun konu tasarımını oldukça beğendim. Bunun yanı sıra sunucu sistemleri fazlasıyla ilgimi çekti. Uzun lafın kısası yeni nesil sunuculara göre çıtayı çok daha üst seviyelere taşımışsınız. Aynı zamanda sunucu haritalarını gerçekten beğendim. Sizlere başarılar dilerim :)

İlk olarak sunucunuzun konu tasarımını oldukça beğendim. Bunun yanı sıra sunucu sistemleri fazlasıyla ilgimi çekti. Uzun lafın kısası yeni nesil sunuculara göre çıtayı çok daha üst seviyelere taşımışsınız. Aynı zamanda sunucu haritalarını gerçekten beğendim. Sizlere başarılar dilerim :)
Çok Teşekkür Ederim :D Beğendiğinize Sevindim

Arena'yı kimden aldınız? acaba çok merak ediyorum şuan 2017 de açtığım Faction sunucumun arenası ve şuan bu sunucu tarafından kullanılıyor ne kadar garip.

Arena'yı kimden aldınız? acaba çok merak ediyorum şuan 2017 de açtığım Faction sunucumun arenası ve şuan bu sunucu tarafından kullanılıyor ne kadar garip.
Kesin öyledir dostum canı gönülden inanıyorum :) yarın bilgisayara geçtiğim'de susmanı tek 1 ss atarak izlemekten keyif alacağım.

Kaliteli bir sunucuya benziyor.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl