| DARKNW | OP Faction | 1.8.X - 1.12.X | Rütbe | Piyango | Kasa | Özelkit |Günlük Event | Edit | Rütbe Hammadde | Maden Eventi | Boss | DARKNW |

>> wRonq <<

Play.DarkNW.Com
Elmaslar
32
Minecraft
wRonq_Executive
Facebook
UNDEFİNED
X
UNDEFİNED

Discord:

|Jershy|#7336

Kopyalanabilir IP Adresi
Play.DarkNW.Online

MVDdvQ.png

SPAWN
11.png

LAPİS
13.png

EDİT
6.png

ORMAN
7.png

VİPHAMMADDE
12.png

MADEN EVENTİ
3.png

Umarım başarılı olursunuz.

Teşekkür Ederim Dostum <3

Cidden çok başarılı bir sunucu.Eline Koluna Sağlık 2 Hafta Boyunca Kimsenin Yardımı Olmadan Gece Gündüz Demeden Oluşturduğun Plugin Paketi Olsun Mapler Olsun Mükemmel! Senin gibi adamlar lazım bazıları baştan sağma server yapıp atıyor köşeye. Sen emeğini konuşturmuşsun umarım çok iyi yerlere gelirsin dostum. Yaptığın her şeyi bundan sonra takip eder vaziyette olacağım. Başarılar

Çok Teşekkür Ederim Beyler

Konu tasarımı hoş Haritalarda güzel duruyor Başarılar...

Klasik olarak , bir opfaction daha . Sistemler demişsiniz ama piyango - kasa vb sistemler artık herkes yapabiliyor. Değişiklik göremedim mimari yapılara gelirsek hazır olmasına rağmen idare eder diyebilirim. Ama ileride satın alırsanız hoş olur ve kendinize ait olur. İyi Forumlar.

Klasik olarak , bir opfaction daha . Sistemler demişsiniz ama piyango - kasa vb sistemler artık herkes yapabiliyor. Değişiklik göremedim mimari yapılara gelirsek hazır olmasına rağmen idare eder diyebilirim. Ama ileride satın alırsanız hoş olur ve kendinize ait olur. İyi Forumlar.
:D Peki dostum öyle olsun sağolasın

Gayet başarılı ve emek gösterilmiş bir sunucu. Konu tasarımı çok güzel. Map de öyle. Başarılar dilerim

Gayet Mükemmel ve uzun süre emek verilmiş bir sunucu.Hiç birşey unutmamışlar.Gayet güzel ve eğlenceli.Başarılar

Teşekkür Ederim Beyler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

#VipÇekilişi Var!

Son düzenleme:
Konu & Sunucu Güzel !!

Hmm, konu tasarımı küçük olmuş ama haritalar hoş ve güzel olmuş başarılar umarım tutar sunucunuz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl