Tanıtım DarkMorgause V1 (Default Pack) FPS BOOST

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xTrakyali

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
8
Minecraft
DarkMorgause M0RGAUSE

Discord:

DarkMorgause#7309

Bilenler Bilir Ben Texture Pack Yapımcısıyım. Burada da yapmış olduğum bir packi paylaşmak istedim. İyi Oyunlar!

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VirusTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

2019-11-15_21.21.02.png
2019-11-15_21.21.59.png
2019-11-15_21.21.53.png
2019-11-15_21.23.05.png

Son düzenleme:
Bütün Telif Hakkı Bana Aittir. Kendi Üzerine Alınması/Editlenmesi Yasaktır!

VirusTotal ekle bence. İnsanlar indirirken güvende olduğunu bilsin.

Paylaştığınız bu doku paketini az önce test ettim ve gayet de beğendim. Sanırım kullanacağım :))

resource pack'in FPS arttırdığı hakkında kesin bir kanıdın var mıdır? var ise o kanıtları bekliyorum, yok ise başlığına kanıtlayamayacağın şeyleri yazmamanı rica ediyorum

sslerden gördüğüm kadarıyla çoğu texture hala 16x, ki bunu düşürmediğin sürece genelde FPS artışı olmaz.

resource pack'in FPS arttırdığı hakkında kesin bir kanıdın var mıdır? var ise o kanıtları bekliyorum, yok ise başlığına kanıtlayamayacağın şeyleri yazmamanı rica ediyorum

sslerden gördüğüm kadarıyla çoğu texture hala 16x, ki bunu düşürmediğin sürece genelde FPS artışı olmaz.
Bilgisayarım ister inan ister inanma 10 yıllık ve ben bile çok bloklu lobi de +120 fps alıyorsam FPS boosttur 16x FPS boost için ideal daha beta da hem de. Yorumun için teşekkür ederim :).

VirüsTotal eklemelisiniz.

Lütfen 10 saat içerisinde VirüsTotal ekleyiniz.

Bana göre pek hoş değil ancak sevenler olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl