Tasarım Darken Glow Thread Design Spoiler - Rahmi Can Yılmaz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kashidev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.049
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kashidev

Cehennem Yükleniyor - %89
Onaylı Satıcı
Elmaslar
727
Minecraft
kashi2dev

Discord:

kashiandwazaki

Herkese selam bu konumda size yakında satışa çıkaracağım Darken Glow konu tasarımının ön gösterimini sunacağım. Yorumlarınızı bekliyorum, lütfen değerlendirmelerinizi sebebi ile yani beğendim veya beğenmedim demek yerine beğendim çünkü ... beğenmedim çünkü ... tarzında değerlendirirseniz bende eksiklerimi öğrenmiş olurum.
spoiler.png

Görüşmek üzere :)

Çok karmaşık bir tasarım olmuş. Fakat belli ki tasarım bilginiz var. 10/5 veya 10/6 civarı.

Çok karmaşık bir tasarım olmuş. Fakat belli ki tasarım bilginiz var. 10/5 veya 10/6 civarı.
Evet, katılıyorum genelde sade çalışan birisiydim fakat biraz daha illustrasyonlar dan oluşan ve bir çok rengin birbirine karıştığı bir tasarım yapmak istedim. İlk bakışta pek hoş görünmüyor fakat inceledikten sonra göze çok hoş geliyor. Yorumun için teşekkür ederim. :)

Herkese selam bu konumda size yakında satışa çıkaracağım Darken Glow konu tasarımının ön gösterimini sunacağım. Yorumlarınızı bekliyorum, lütfen değerlendirmelerinizi sebebi ile yani beğendim veya beğenmedim demek yerine beğendim çünkü ... beğenmedim çünkü ... tarzında değerlendirirseniz bende eksiklerimi öğrenmiş olurum.
Ekli dosyayı görüntüle 153220
Görüşmek üzere :)
Mübarek katana zero sanki. Karmaşık ve anlaşılması zor okumak istesem okuyamam. 4/10

Mübarek katana zero sanki. Karmaşık ve anlaşılması zor okumak istesem okuyamam. 4/10
Yorumunuz için teşekkürler oldukça güldürdünüz beni. :D Sanırım Türkiye'de bu tarz tasarımlar pek beğenilmiyor yurt dışında bu tarz illustrator çalışmalar çok beğenildiği için denemek istedim yorumun için tekrardan teşekkürler. :)

Yanlış anladınız :D

Yorumunuz için teşekkürler oldukça güldürdünüz beni. :D Sanırım Türkiye'de bu tarz tasarımlar pek beğenilmiyor yurt dışında bu tarz illustrator çalışmalar çok beğenildiği için denemek istedim yorumun için tekrardan teşekkürler. :)
Bu tip tasarımlar dünyanın hiç bir yerinde sevilmiyeceğine eminim. Herkes sadeleşmeye gitti google'ın gmail için yaptığı tasarıma bakabilirsiniz insanlar sadelik arıyor karmaşıklık değil bilginizle.

Ayrıca ben tasarımınzda illustartor göremedim? backgrounda eklediyseniz çok ilgi çekmiyor bilginizle.

Bir çok opaklığı kısılmış illustartor var dikkatli bakarsan görebilirsin.
Dediğim gibi gözükmesi zor ve karmaşık bir tasarım olmuş. Herkes sadeliğe kaçarken bu fazla göz yoran bir tasarım olmuş. Yinede uğraşmana birşey diyemem. Tarzlar ve fikirler farklıdır. Bol satışlar...

Dediğim gibi gözükmesi zor ve karmaşık bir tasarım olmuş. Herkes sadeliğe kaçarken bu fazla göz yoran bir tasarım olmuş. Yinede uğraşmana birşey diyemem. Tarzlar ve fikirler farklıdır. Bol satışlar...
Teşekkürler.

Öncelikle, hoş bir çalışma olmuş ancak bir çok sorun var aşağıya belirttim.

Opera Anlık Görüntü_2020-12-30_151453_www.mc-tr.com.png

Yukarıdaki kısımdaki font, tasarımı karmaşık gösteren etkenlerden bir tanesi.

Opera Anlık Görüntü_2020-12-30_151422_www.mc-tr.com.png
Opera Anlık Görüntü_2020-12-30_151407_www.mc-tr.com.png
Opera Anlık Görüntü_2020-12-30_151250_www.mc-tr.com.png

Yukarıdaki "•" sembolleri yazıların içine geçmiş ve buda bir karmaşık gözükmeye yol açmış ki "•" sembollerindeki kesilmelerde dikkatimden kaçmadı. Sanırım imaj yapmaya çalışmışsınız ancak bir tanesinde varken bir tanesinde kesiklik yok bir tanesinde tam iniyorken birisinde hiç kesiklik yok.

Opera Anlık Görüntü_2020-12-30_151315_www.mc-tr.com.png
Sol taraftaki kısımda ise çizginin içinden geçerek dışarısına taşmış bir kaç obje görüyoruz ki buda karmaşıklaştırıyor.

Opera Anlık Görüntü_2020-12-30_151112_www.mc-tr.com.png
Opera Anlık Görüntü_2020-12-30_151058_www.mc-tr.com.png

Bu kısımlarda ise yazı yazının içerisine geçmiş ve zaten karmaşıklığa sebep olmamış direk karmaşık olmuş.

Yani çoğu kısımda bu tarz karmaşıklıklar var ki hoş durmamış. Güzeelik görecelidir ancak bana göre bu tasarımda çok emek varken çıkan sonuç hiçde güzel olmamış başarılar dilerim.

Ekli dosyalar

• Opera Anlık Görüntü_2020-12-30_151250_www.mc-tr.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2020-12-30_151250_www.mc-tr.com.png
    38,6 KB · Görüntüleme: 38
Öncelikle, hoş bir çalışma olmuş ancak bir çok sorun var aşağıya belirttim.

Ekli dosyayı görüntüle 153223

Yukarıdaki kısımdaki font, tasarımı karmaşık gösteren etkenlerden bir tanesi.

Ekli dosyayı görüntüle 153224Ekli dosyayı görüntüle 153225Ekli dosyayı görüntüle 153231

Yukarıdaki "•" sembolleri yazıların içine geçmiş ve buda bir karmaşık gözükmeye yol açmış ki "•" sembollerindeki kesilmelerde dikkatimden kaçmadı. Sanırım imaj yapmaya çalışmışsınız ancak bir tanesinde varken bir tanesinde kesiklik yok bir tanesinde tam iniyorken birisinde hiç kesiklik yok.

Ekli dosyayı görüntüle 153226 Sol taraftaki kısımda ise çizginin içinden geçerek dışarısına taşmış bir kaç obje görüyoruz ki buda karmaşıklaştırıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 153227Ekli dosyayı görüntüle 153228

Bu kısımlarda ise yazı yazının içerisine geçmiş ve zaten karmaşıklığa sebep olmamış direk karmaşık olmuş.

Yani çoğu kısımda bu tarz karmaşıklıklar var ki hoş durmamış. Güzeelik görecelidir ancak bana göre bu tasarımda çok emek varken çıkan sonuç hiçde güzel olmamış başarılar dilerim.
Yorumunuz için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl