FurKqn
Medieval Fantasy
- Elmaslar
- 114
- Discord İzni

- Minecraft
- Furkqn
Discord:
furkqn
Ben Furkan. Minecraft dünyasında uzun zamandır projeler geliştiren biriyim. Şu anda üzerinde çalıştığım bir Skyblock sunucusu var ve bu projede bana fikir danışabileceğim bir danışman ekip arkadaşı arıyorum.
Ne arıyorum?
Eğer bu projeye katkıda bulunmak ve birlikte harika bir Skyblock deneyimi yaratmak istersen, lütfen bana mesaj at. Seni Discord’a da davet edebilirim, orada daha detaylı konuşabiliriz.
Ne arıyorum?
- Skyblock’a tutkuyla bağlı: Skyblock oyun modunu seven, bu alanda yaratıcı fikirler üretebilen birini.
- Aktif ve erişilebilir: "Bu iyi olmuş mu?" veya "Şu nasıl olsun?" gibi sorulara hızlıca yanıt verebilecek, projeye hevesle katkıda bulunacak bir ekip arkadaşı.
- Yaratıcı ve yenilikçi: Sunucunun öne çıkmasını sağlayacak, oyun deneyimini daha da eğlenceli hale getirecek öneriler sunabilecek biri.
- Takım çalışmasına açık: Fikir alışverişinde bulunmaktan keyif alan, pozitif iletişime önem veren birisiysen, birlikte güzel işler çıkarabiliriz.
Eğer bu projeye katkıda bulunmak ve birlikte harika bir Skyblock deneyimi yaratmak istersen, lütfen bana mesaj at. Seni Discord’a da davet edebilirim, orada daha detaylı konuşabiliriz.