xiej_
Selam,advancedmobarena eklentisi ile dilediğiniz gibi kat sistemli dalga dalga moblar spawn edip oyunculara yönlendirebilirsiniz,odalarda/katlarda özel ödüller verebilirsiniz.Merhaba, ben bir plugin ya da script arıyorum custom bir iteme sağ tıklayınca dalga dalga yaratık gelmesini istiyorum sonunda da ödül vermesini ya da yaratıklardan özel droplar düşmesini istiyorum böyle bir plugin veyahut script var mıdır acaba?
İstediğim şey özel bir arenada değil oyuncunun eline bir kağıt parçası verip ona sağ tık atınca etrafında birkaç dalga yaratık çıksın istiyorumSelam,advancedmobarena eklentisi ile dilediğiniz gibi kat sistemli dalga dalga moblar spawn edip oyunculara yönlendirebilirsiniz,odalarda/katlarda özel ödüller verebilirsiniz.
Not:Ücretli bir eklentidir..
Erisos
İsterseniz eklentiyi kodlayabiliriz.İstediğim şey özel bir arenada değil oyuncunun eline bir kağıt parçası verip ona sağ tık atınca etrafında birkaç dalga yaratık çıksın istiyorum
Ücretsiz bir şekilde bu eklentiyi indirip dalga dalga yaratık gelme olayı için kullanabilirsiniz:Merhaba, ben bir plugin ya da script arıyorum custom bir iteme sağ tıklayınca dalga dalga yaratık gelmesini istiyorum sonunda da ödül vermesini ya da yaratıklardan özel droplar düşmesini istiyorum böyle bir plugin veyahut script var mıdır acaba?
Erisos
Evet. 30$'dan başlayan fiyatlar ile istediğiniz gibi bir eklenti kodlayabiliriz.Ücretli mi bu?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!