daire oyun modu satışa cıkarıcam sizlere danışmak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RehaReiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 338
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RehaReiz

make environment, make slaves
Elmaslar
47
Minecraft
RehaReiz

Discord:

rehaxdd

selam gündem 'de olan daire modu cok hoşuma gitti ve yakın zamanda bu modu bitirip satışa cıkarmak istiyorum fazla bir işi kalmadı ama merak ettigim bir konu var ben bunu satışa cıkarsam nasıl bir ilgi görür ortalama ne kadar satılır bunun hakkında bilgiye sahip arkadaşlar bi cevap verebilirmi birde fiyat olarak önerinizi alabilirmiyim

oyun modu sadece eklenti değil mapı vs herşeyi hazır halde satışa cıkarılacaktır.

selam gündem 'de olan daire modu cok hoşuma gitti ve yakın zamanda bu modu bitirip satışa cıkarmak istiyorum fazla bir işi kalmadı ama merak ettigim bir konu var ben bunu satışa cıkarsam nasıl bir ilgi görür ortalama ne kadar satılır bunun hakkında bilgiye sahip arkadaşlar bi cevap verebilirmi birde fiyat olarak önerinizi alabilirmiyim

oyun modu sadece eklenti değil mapı vs herşeyi hazır halde satışa cıkarılacaktır.
son zamanlarda gördüğüm kadarıyla minigames paketleri o kadar istek görmüyor emin ol elimde en az 10 15 oyun olan paket mevcut tek tek tek hepsi kendi eklentim veya tek bir paket içerisinde sana tavsiyem satmak yerine mevcut bir suncuun varsa ona ekleyip açman rağbeti fazla fiyat olarakda paket direk bence minimum 500 ytl fiyatlandırmasında rağbet görebilir

bende 500 tl civarı düşünmüştüm senin o toplu eklentini gördümde o eklentiler iş yapmaz ki bu devirde millet daireyi suan deli gibi oynuyor ve bir kaç kişi dedi banada dedim bir forumda konu açıp bilgi sahibi olayım

Sürüm olarak hangisini tercih ediyorsunuz? ItemsAdder’lı mı olacak, yoksa ItemsAdder’sız mı?

Eğer ItemsAdder’lı olacaksa, görselleri nerelerde kullanmayı planlıyorsunuz?

Buna göre fiyatlandırma yapılabilir. Kafamdaki fiyat 500 ve üzeri.

bende 500 tl civarı düşünmüştüm senin o toplu eklentini gördümde o eklentiler iş yapmaz ki bu devirde millet daireyi suan deli gibi oynuyor ve bir kaç kişi dedi banada dedim bir forumda konu açıp bilgi sahibi olayım
ben zaten zevkine yapıyorum dairede var elimde hazır olarak satmak istemiyorum :D zevk canım sıkıldıgı için minigameslerle uğraşıyorum belki ilerde satmayı düşünebilirm

yakında ücretsiz olarak daire eklentisini paylaşıcağım

oyun modu sadece eklenti değil mapı vs herşeyi hazır halde satışa cıkarılacak
Daire Plugin Paketi zaten daha önce yayıldığından dolayı birisine sattıktan sonra o kişi öğrenirse, dolandırıcı oyununa düşme şansın var, tavsiye etmem kendi sunucunda kullansan bile para kazanman imkansız çünkü bu bir Minigame VIP rütbesine ekleyebileceğin şeyler çok kısıtlı. Başarılarının devamını diliyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl