Daha önce sunucu açmış olan arkadaşlar buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Weon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.646
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam en üst düzey bir sunucu için maximum ayıracağınız miktar ( her şey dahil ) en fazla 50.000TL'dir kendi sunucum var uzun süredir bu işler içerisindeyim ondan bilgim var. Eğer aklınıza takılan bir şey varsa yazın discorduma tartışalım

amin demek istedim sadece yorumsuz

Merhaba bana ulaşabilir misiniz? Fraletto#6785

! Lucifer#2021 Eklermisiniz acaba

Merhabalar, yeni bir Factions sunucu açacağım ve ortak arıyorum. Sadece işini bilen Skript, Plugin hakkında bilgisi olan, yarıda bırakmayacak bilgili birilerini arıyorum. Sunucuya 150.000₺ Bütçe ile başlayacağım. Sunucunun tüm masraflarını karşılayabilirim.
İletişime geçermisin discord
тнєтιѕ#1453

150 bini bırak 50 bin bile çok fazla, yani dolar bazında bir paket yaptırabilirsin yabancı firmalara, reklam verirsin. Hatta git 150k ya global bir sunucu aç. Tr de öyle bir bütçe ile sunucu açmayı düşünmen çok mantıksız.

Merhabalar, yeni bir Factions sunucu açacağım ve ortak arıyorum. Sadece işini bilen Skript, Plugin hakkında bilgisi olan, yarıda bırakmayacak bilgili birilerini arıyorum. Sunucuya 150.000₺ Bütçe ile başlayacağım. Sunucunun tüm masraflarını karşılayabilirim.
Söylediğiniz mebla çok yüksek, factions modunu ücretsiz bir şekilde oluşturabilirsin. Sana güzel bir ayar çekecek bir kaç kodlamacı arkadaşı da bulursan 3-5k'ya sıyrılırsın, hatta birden fazla oyun modu eklersen 15k'ya falan cillop gibi temiz bir sw çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl