Tanıtım Daha Kolay Skript Yazma Programı (SKEDITOR)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Creeperucan

Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
Elmaslar
115
Minecraft
Creeperucan

Discord:

creeperucan

SKEDITOR

Bu gördüğünüz program çok kolay bir şekilde Skript düzenlemenize yardımcı oluyor.
GUI ve otomatik komut oluşturuyor ve hatta bu GUI kişisel olarak ayarlanabiliyor.

029f046eac5fc84c3ff7bcf9fc94afb853d70889.png

Tabii sadece bununlar sınırlı değil. Ek olarak Skript için addon eklemenize kolaylık sağlıyor.
Hatta kendi marketplace'i içerisinde kendine özgü eklentileri bulunuyor.
Bu eklentileri kurduğunuz zaman program özelleşiyor.

ac2c9d762c043babfcafc63e4a045b2b30ebdc83.png

71a7b8fbed01315adec8a7d2b2d62941bd5da848.png

Temaları istediğiniz gibi kolayca düzenleyebiliyorsunuz ama maalesef uygulama içerisinde Türkçe dil desteği yok.
Ancak ben İngilizceden Türkçeye çevirilerini yapabildiğim kadar yaptım.
Aşağıdan Türkçe dilini indirebilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Türkçe yamayı indirdikten sonra atmanız gereken klasör.

1707491648147.png

Son düzenleme:
SKEDITOR

Bu gördüğünüz program çok kolay bir şekilde Skript düzenlemenize yardımcı oluyor.
GUI ve otomatik komut oluşturuyor ve hatta bu GUI kişisel olarak ayarlanabiliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 235516

Tabii sadece bununlar sınırlı değil. Ek olarak Skript için addon eklemenize kolaylık sağlıyor.
Hatta kendi marketplace'i içerisinde kendine özgü eklentileri bulunuyor.
Bu eklentileri kurduğunuz zaman program özelleşiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 235515
Ekli dosyayı görüntüle 235517

Temaları istediğiniz gibi kolayca düzenleyebiliyorsunuz ama maalesef uygulama içerisinde Türkçe dil desteği yok.
Ancak ben İngilizceden Türkçeye çevirilerini yapabildiğim kadar yaptım.
Aşağıdan Türkçe dilini indirebilirsiniz.

Türkçe yamayı indirdikten sonra atmanız gereken klasör.

Ekli dosyayı görüntüle 235514
İlk çıktığı zamanlarda denemiştim gui kısmında yanlış yapıp kapatırsanız tekrar editleme şansınız olmuyor en baştan gui yapmak zorunda kalıyorsunuz onun dışında türkçe çevirisi için teşekkürler yararlı olmuş.

İlk çıktığı zamanlarda denemiştim gui kısmında yanlış yapıp kapatırsanız tekrar editleme şansınız olmuyor en baştan gui yapmak zorunda kalıyorsunuz onun dışında türkçe çevirisi için teşekkürler yararlı olmuş.
Teşekkürler yorumun için.

GUI Sistemi harika ayrıca Türkçe Dil Desteği eklenmeside fena değil kullanılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl