Daha iyi bir Minecraft Sunucusu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BySeFer18

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
----------DAHA İYİ BİR MC SUNUCUSU---------
Bunu çok yerde duyduğunuza eminim ancak birde benden dinleyin isterim.
Burada soylediklerim kendi görüşümdür lütfen saygı duyun.

1.Küfredene ban veya mute bas diyorsunuz bence yanlış: çünkü bu arkadaş küfürü ettikten sonra olan olmuştur bunu yapmadan önce engelleyin derim!

2.Haritalar: 'haritayı yapmakla kim uğraşacak internette sürüsü ile var...'' bence yanlış:
çünkü haritaları kendiniz yapmanız daha özel bir sunucuya olanak sağlar ayrıca haritalarda kendi hayal gücünüzü kullanarak farklı tasarımlar ortaya çıkarabilirsiniz benim önerim kendi uğraşınız her zaman daha iyidir.

3.Vip satışı: vip satışını vb. gibi şeyleri sunucu başlar başlamaz yapıyorsunuz, Viplere çok fazla ayrıcalık veriyorsunuz: bence yanlış: Sunucuyu açtığınız ilk 2 hafta gibi bir süre oyunculara onem verin ki sizin deyiminizle ''Server Tutsun'' Sonra abartmadan vip vb satış yaparsınız.

4.Factionda Spawner Satışı: Faction sunucularda spawner satışı yapıyorsunuz, bence yanlış: Çünkü factionda spawner kullanmak skyblock gibi değildir tahminin 4096mb raminiz var (Sayılar gerçek değildir sadece örnektir) o ramin 3589 mbsi ormanda harcanıyor böyle bir sunucu görmüştüm sona kapandı. Ama illede spawner satmak istiyorsanız eggwarsdaki demir spawneri gibi bişi kullanmanızı tavsiye ederim.

5.Serverdeki spawn:
Mesela hub bir sunucu açtınız spawna geldiniz ve 7-8 blok sonra bungee portal var ve skyblocka sizi ışınlıyor bence bu bir yanlış spawn büyük ve ferah olsunki oyuncu keyfince gezip tur atabilsin.

6.Market sistemi:Örnek üzerinden anlatacağım mesela 1 diamond 15000 tl bence yanlış: ekonomiyi olabildiğince küçük tutun oyuncu 25000 tlyi büyük bir para sannedip markete gidiyor.
Şimdilik daha fazla devam edemiyeceğim. Yakında açılacak skyblock sunucuma beklerim.

İletişim Skype: Kader Mahkumu 18

Söylediklerinizin Çoğunluğu Bilinen Lakin Uygulanmayan Şeyler Şahsen Kendi Sunucum Açıldığında Deneyeceğim Teşekkürler.İyi Forumlar

Söylediklerinizin Çoğunluğu Bilinen Lakin Uygulanmayan Şeyler Şahsen Kendi Sunucum Açıldığında Deneyeceğim Teşekkürler.İyi Forumlar
Ne demek birazcık fikir verebildiysem ne mutlu bana.[DOUBLEPOST=1497343016,1497342906][/DOUBLEPOST]
Ne demek birazcık fikir verebildiysem ne mutlu bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl