Daha eğlenceli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berattemel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 497

berattemel

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
13

Discord:

Berat TEMEL#2263

Merhaba arkadaşlar aklımda bi proje var yaparsam kendi sunumum için yapacak ama fazla istek gelirse güzel sunuculara ücretsiz verebilirim.
Daha çok rp ve fayton oyunlarında güzel olur.

Bİ launcher olacak sunucuya girdik
Arkadaşını gördün diyelim bununla sesli konuşmak istiyor sun (Z) tuşuna basarak konuşabileceğin ve bunun için discotd gerken kalmayacak.

Sizce nasıl olur?
Bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlarım kardeşlerim olursa özeline yazabilir.

Düşündüğünüz şey güzel olabilir fakat bunu yapabilmeniz için güçlü makinelere ihtiyacınız olacağını düşünüyorum çünkü bant kaydı vs almanız ve bağlantı sorunu olmayan bir sunucu üzerinden bağlantı kurulmasını sağlamanız gerekecektir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hem yapım süresi hem de masrafı olacaktır yani, fakat yapılabilir ve oyuncuların işine yarayabilir.

Fikir iyi güzel de bi makine alman gerekicek öyle ucuzda olmıycak ki bi de bunu yapa bilcek biri varsa çok para ister

Biraz maaliyetli bir proje gibi gözüküyor.

Fikir Güzel Fakat Mesela Arkadaş ekliyeceksin Sadece Belli Bir Blok yakın olunca sesli konuşacaksın mantıklı ama çok zor

Merhaba arkadaşlar aklımda bi proje var yaparsam kendi sunumum için yapacak ama fazla istek gelirse güzel sunuculara ücretsiz verebilirim.
Daha çok rp ve fayton oyunlarında güzel olur.

Bİ launcher olacak sunucuya girdik
Arkadaşını gördün diyelim bununla sesli konuşmak istiyor sun (Z) tuşuna basarak konuşabileceğin ve bunun için discord gerken kalmayacak.

Sizce nasıl olur?
Bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlarım kardeşlerim olursa özeline yazabilir.
Bunu Yapamak oldukça zor umarım yapabilirsin

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl