Tasarım Dagon Minesyum.Com Konu Tasarımı 1. Kısım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serdar098
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.033
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gereksiz yerlerde cevabını öğrenmek kolay istenilen buraya kendinizi kahin gibi tahmin etmeye veyahut öyle göstermeye çalışmışsınız. Öyleyse kahinin sırrını bozalım. Öncelikle tasarıma sağ tıklayıp görüntüyü yeni sekmede açıyoruz. Mause yi üstten sekmenin üzerine götürüyoruz ve boyut 1. söylediğiniz (size göre tahmin.). İkinci olarak dosyayı indireirek detayları yani boyutu ve süresini görebiliriz. Bunu da öğrendik. Kaldı son bir şey, foruma gidip bunları tahmin etmiş gibi cümleler kurmak ve en önemli son iyi forumlar demek. Bu yazdıklarını yumuşatıyor. Ayrıca bakmışsın ama ona da yanlış bakmışsın. 1280*720 boyutunda ve giriş olduğu için boyutu yüksek evet. Benim internetim forumdaki en kötü internet diyebilirim lakin kısa bir bekleme ile akıcı hale geliyor. Tasarımın kalan kısımları ise yaklaşır 2 3 mb arasında değişiyor. Böyle yazılar yazmak yerine yapıcı eleştiri yapsanız da şu zihniyetinizi değiştirsek...
Ben burada ne kendimi üstün göstermeye çalıştım. Nede sizi ve tasarımınızı kötü göstermeye çalıştım. Sadece takıldığını söyleyen arkadaşlara düzgün bir şekilde açıklamaya çalıştım. En sonda ise eleştrimi yumuşatmıyorum. Orada size ve forumdaki kullanıcılara saygımı belirtiyorum. Ayrıca ben buradaki yazımda gifli konu tasarımının biz tasarımcılar için az da olsa zorluğundan ve çok emek verdiğimizden bahsettim. Eğer ben yanlış kelime ve ek kullanım olaylarım ile yanlış anlamanıza sebeb olduysam özür dilerim.

İyi günler.

Güzel ve Yaratıcı Olmuş Elinize Emeğinize Sağlık. Ama Diğer Arkadaşlarında Dediği Gibi Sanki Takılması Biraz Kötü Olmuş Gibi Geldi Bana.

Bundan en eski sunucularını biliyorum ve daha 1 - 2 yıl olmuş 5 yıl derken?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl