Dagon Konu Tasarım Paylaşımı - PSD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dagon

Here we go again..
Elmaslar
1.146

Discord:

dagon#7828

8Yv1A1.png

Merhaba arkadaşlar ben Dagon. Sıkıldım ve içimden geçen bir tasarım yapıyım dedim. Beğenip beğenmemniz önemli ama
daha da güzellerini yapıp paylaşacağım.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

@Joka @Soul Benim koca yürekli yöneticilerim :)

KxLPy6zKSwGWKmFdBQfICA.png

Çok sade bir tasarım.

Bazı fontları değiştirmeyi dene. Biraz renkler karışmış gibi görünüyor bölümleri bölüm bölüm ayırmanı tavsiye ederim böyle çok iç içe olmuş. Beyaz arka plana tasarım yapmak her zaman güzel olmayabilir. Şablon oluşturmalısın.

Ben çok beğendim şu skinleri nereden buluyoruz

Tasarım çok kısa olmuş. Hem de benim skinim o değil bi'kere tamam mı? Ben skinimi değiştirdim. 100 yıl uğraşıp adidaslı bir çocuk skini yaptım :d Onu koy yoksa haşmetimin acısını çekersin xD

Sunucu sahibi benim önümden çekilin :) Bence turuncu yerine başka bir renk seçebilirdin. Sunucudan görüntüler ve Özel üyelik özellikleri bölümleri ekleyebilirdin. MC-TR logosu kötü durmuş. Ha ücretsiz bir tasarım olarak iyi mi iyi ona lafım yok. Daha çok tavsiye var ama kısa bitirmek istiyorum. İyi forumlar.

Ordaki Skinleri nası degistirebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl