Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Başlıktada Belirttiğim Gibi Minecraft D-Smart Portlu Sunucu Nasıl Açılıyor Bilen Varsa Yorum Olarak Yazsın Doğru Yazana Sunucumda Modluk + Opluk Vericem.
Merhaba modem arayüzünden birkaç fotoğraf atabilirseniz size yardımcı olabilirim.
Yinede ben size sözlü olarak anlatımını yapayım birazcık bilgisayarla alakalıysanız yapabilirsiniz.
2.) Default gateway yazısındaki ipyi web browserdan taratıp modem arayüzüne ulaş 3.) DMZ seçeneğini modeminde bul dmzyi aktif edip ip kısmına IPv4 Adressdeki ipyi yaz 4.) Port açma seçeneğini bul 25565 portunun tcp ve udp olarak aktif edip ip kısmına IPv4 Adressdeki ipyi yaz.
Portun açılmıştır hayırlı olsun bunda sonra klasik sunucunu çalıştır ve
Bende de d-smart internet var. Ama D-Smart da port açılmıyor. Modemeden kaynaklanan birşey değil. Aynı modemi ttnet de de kullnadım port açılıyordu. D-Smart da kullandım açılmadı. Sonra internetten araştırdım ki herkeste aynı sorun var. Yani sorun D-Smart da :D