D-Smart İle MineCraft Sunucu Açma - Portlu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Black-Spy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.093
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Black-Spy

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
209
Minecraft
TOM547
Evet Başlıktada Belirttiğim Gibi Minecraft D-Smart Portlu Sunucu Nasıl Açılıyor Bilen Varsa Yorum Olarak Yazsın Doğru Yazana Sunucumda Modluk + Opluk Vericem.

Merhaba modem arayüzünden birkaç fotoğraf atabilirseniz size yardımcı olabilirim.
Yinede ben size sözlü olarak anlatımını yapayım birazcık bilgisayarla alakalıysanız yapabilirsiniz.

Aşama
1.) Modeminizin sizin pcnize tanımladığı IPv4 Adresini bulun CMD ekranına ipconfig yazarak bulabilirsiniz.
drgRHG9.png

2.) Default gateway yazısındaki ipyi web browserdan taratıp modem arayüzüne ulaş
3.) DMZ seçeneğini modeminde bul dmzyi aktif edip ip kısmına IPv4 Adressdeki ipyi yaz
4.) Port açma seçeneğini bul 25565 portunun tcp ve udp olarak aktif edip ip kısmına IPv4 Adressdeki ipyi yaz.

Portun açılmıştır hayırlı olsun bunda sonra klasik sunucunu çalıştır ve
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adresinde çıkan ip numaranı arkadaşlarına dağıt.

Bende de d-smart internet var. Ama D-Smart da port açılmıyor. Modemeden kaynaklanan birşey değil. Aynı modemi ttnet de de kullnadım port açılıyordu. D-Smart da kullandım açılmadı. Sonra internetten araştırdım ki herkeste aynı sorun var. Yani sorun D-Smart da :D

Sıkıntılı durum :)

iPhone 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl