Cylonce-

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cylonce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.341
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne oldu Cylonce söyle bakalım

cylonce adamdır üzmeyin

Cylonce'a ve Crem'e emekli flamaları verilmeli bence. Adamlar çok nadir bulunan yetkililerden ve emekli oldular emekli flamaları yok?

@Batuhan Yenidogan -

Uzak, uzak.. Vadilerde kendi içine kapanmış bir Cylonce diğer adıyla EgoLONCE başkaları dedikodu yapan insanlara inanıp "Bana sarmaları çok komik durum.." Bir ara adres ver rakı sofrası kurup senle dertleşelim.

@cosmicfugue - Üzüyorlar bebeğim beni şunları "Sustur veya yok et!" :'D
@EnesAktas - Teşekkür ederim düşüncen için öncelikle fakat yaptığım işlerin forum içerisinde benim bilmem yeterli "flamaya gerek yok.." Alın teriyle ıslanan toprak, kurumaz.

“Cesur adamlar çabuk ölür.” - Pablo Emilio Escobar Gaviria
@Cylonce

Son düzenleme:
@Batuhan Yenidogan -

Uzak, uzak.. Vadilerde kendi içine kapanmış bir Cylonce diğer adıyla EgoLONCE başkaları dedikodu yapan insanlara inanıp "Bana sarmaları çok komik durum.." Bir ara adres ver rakı sofrası kurup senle dertleşelim.

@cosmicfugue - Üzüyorlar bebeğim beni şunları "Sustur veya yok et!" :'D
@EnesAktas - Teşekkür ederim düşüncen için öncelikle fakat yaptığım işlerin forum içerisinde benim bilmem yeterli "flamaya gerek yok.." Alın teriyle ıslanan toprak, kurumaz.

“Cesur adamlar çabuk ölür.” - Pablo Emilio Escobar Gaviria
burda has egoist elvio varken egolonce kimmiş. her daim arkandayız

élvio Teşekkür ederim egovio

@Cylonce = egoist, kendini bişey sanan

@Cylonce Valla Seni Hiç Sevmiyorum Ama Emekli Flamanın Verilmemesi Üzdü

@Boea3211 - @Boeaa321 - Hesapları mc-tr.com forumundan uzaklaştırmanız gerek kurallara göre multi hesap yasak @Garp "Teşekkür ederim" -
Discord adresinden güzel konuşup sonrasında burada insanlara iftira atma neyse fazla konuşmuyorum..

@Blitz Görüşün için teşekkür ederim, düşüncelerimiz karşılıklı bende seni sevmiyorum.
@JoneX Teşekkür ederim kendimi egosit olarak görmüyorum sadece eğlencesine kendime takmış olduğum lakap..

bu kasıntılık ne böyle :/ heç hoş deel

@Enesbas14
-
Sana discord üzerinden gerekli açıklamaları yaptığım halde neden "Çekip gittin, dolandırdın" diyorsun ki; İlla fotoğrafları atalım mı?
Ağzı olan konuşuyor...

@Garp Kendini üst yönetimden gören şahıslar bulunmakta. Onların yaptığı haksızlıklardan bahsediyorum saçma sapan neden bulamadan ihraç edenlerden mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl