D
Duygulandım
Ziyaretçi
CYBERPUNK 2077
Oyun Hakkında
Sistem Gereksinimleri:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 or 10
- İşlemci: Intel Core i5-3570K or AMD FX-8310
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon RX 470
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 70 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: SSD önerilir
Oyunun baş karakteri olan V, para için kirli işlere bulaşan bir paralı askerdir. Oyuna başlarken V karakterini dilediğimiz gibi özelleştirebileceğiz. Yapacağımız değişimler oyunun gidişatına ve hikayesine etki edecek. Karakter özelleştirme seçeneklerinde saç ve dövme gibi detaylar bulunacak. Yanında güç, zeka, refleks ve teknoloji gibi yetenekler de yer alacak.
Oyunda karakter yaratırken sınıf seçimi yapmaya gerek olmayacak. Oyunda dövüşçü olarak, ekipman ve makine kullanıcı olarak Techie ve hacker olarak Netrunner olmak üzere üç farklı sınıf bulunacak. Yani tek bir sınıfa yönelmeyeceğiz. Çok yönlü bir karaktere sahip olabileceğiz. Oyun her ne kadar bir hikayeye sahip olsa da kesinlikle hikayeye bağlı kalmayacağız. Oyunun geçtiği Night City’de özgürce takılabilecek ve kendi hikayemizi yazabileceğiz. Düşmanla karşılaştığımız zaman dövüşebilecek, silah kullanabilecek veya konuşarak anlaşabileceğiz. Konuşmalarımızı seçim yaparak kontrol edeceğiz.
Oyunun Çıkış Tarihi Hakkında
Cyberpunk 2077'yi PlayStation veya Xbox gibi platformlarda ön sipariş verenler, Türkiye saati ile 10 Aralık 00.00'da oyuna ulaşabilecekler. Bilgisayardan verenler ise Türkiye saati ile 10 Aralık 03.00'da oyunu oynamaya başlayabilir. Oyunu Xbox platformu üzerinden sipariş verdiyseniz Şu an ön yüklemeye alabilirsiniz. PlayStation üzerinden ön sipariş verenler ise oyunun çıkışından tam iki gün önce ön yüklemeye alabilir.
Son düzenleme: